16 Ιουλίου 2021

Ο Σύλλογος CHOPPER RIDERS CLUP KATERINI στον Πολυχώρο «Καφέ Κομπολόι»
Μία ευχάριστη έκπληξη μας επεφύλαξε σήμερα ο Σύλλογος CHOPPER RIDERS CLUP KATERINI. Ένα μεγάλο κομβόι από αναβάτες με τις μηχανές μεγάλου κυβισμού, επισκέφτηκαν τον Πολυχώρο «Καφέ Κομπολόι» όπου τα παιδιά μας αθλούνται, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν δραστηριότητες.


Τα παιδιά μας στην θέα τόσο πολλών μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού με τον χαρακτηριστικό ήχο, κυριολεκτικά τα είχαν χαμένα. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που δεν την περίμεναν. Και η χαρά τους απερίγραπτη.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννου Γεώργιος μαζί με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του Συλλόγου των Μοτοσικλετιστών CHOPPER RIDERS CLUP KATERIN, παρακολούθησαν από κοντά τις δραστηριότητες των παιδιών μας και τους ξεναγήσαμε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Άλλη μια ημέρα με δραστηριότητες του Συλλόγου , που με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε με τα παιδιά από τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.Οι Μοτοσικλετιστές δεν ήρθαν για μία τυπική επίσκεψη. Αντιθέτως, συζητήσαμε για τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου και δήλωσαν συμπαραστάτες στα όποια αιτήματα και ανάγκες του Συλλόγου.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την ιδιαίτερη χαρά που επεφύλαξαν για τα παιδιά μας και για το ενδιαφέρον που εξεδήλωσαν για τα τρέχοντα προβλήματα του Συλλόγου.

Ακόμα τους ευχαριστούμε από καρδιάς καθώς και τον κ. Αναστασιάδη Ανέστη της εταιρίας Πήγασος,για την προσφορά τους σε μάσκες , αντισηπτικά, είδη καθαρισμού, αναψυκτικά, νερά. Αποτελούν για μας μια οικονομική ανάσα καθώς καλύπτουν τρέχουσες ανάγκες λειτουργίας του Συλλόγου.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Γεωργιάδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !