16 Ιουλίου 2021

Υπό διάλυση τα πάντα στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, στην «καρδιά» του καλοκαιριού




Η γνωστή απραξία, της πλέον ανύπαρκτης διοίκησης, που υπήρξε στα χρονικά της περιοχής μας, οδήγησε στην απόλυτη απαξίωση, την ατέλειωτη σκανδαλολογία και στο πανελλήνιο «ρεζιλίκι».

Τα όσα έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Ιουνίου, μεταξύ του πρώην Δημάρχου, Βαγγέλη Λαγδάρη και του νυν Δημάρχου, Ανέστη Μανώλα, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της «κατρακύλας» που έχει πάρει ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού.

Η παρουσίαση στοιχείων, για παραβάσεις στις παραλαβές των χαλικιών της διοίκησης Μανώλα, είναι πανομοιότυπη με την περίπτωση που έστειλε ο Δήμαρχος στον εισαγγελέα για έλεγχο.

Η κατάσταση στο Δήμο είναι, πλέον, εκτός ελέγχου και η καθημερινότητα των πολιτών είναι στο έλεος… των σκανδάλων και τον αποκαλύψεων.

«Θύματα» αυτής της πρωτοφανούς «σκανδαλολογίας», είναι η πρόοδος του τόπου, όλοι οι δημότες, και φυσικά οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι απλά ακολουθούν τις εντολές του Δημάρχου, που καθορίζει και τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου.

Η ατυχία, όμως, των κατοίκων του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού είναι ότι η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ διοίκηση Μανώλα έχει εγκαταλείψει στο έλεος την καθημερινότητα τους και επενδύει το χρόνο της αποκλειστικά στη σκανδαλολογία με την προηγούμενη διοίκηση, πιστεύοντας ότι έτσι καλύπτει την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ της, αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες.

Οι κάτοικοι πλέον βλέπουν ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ και τους πρωταγωνιστές Μανώλα - Λαγδάρη να προσπαθούν να αποδείξουν στο Δημοτικό Συμβούλιο ποιος ήταν το «λιγότερο κακό».

Από τους πρώτους μήνες ανάληψης καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής, είχα πει, και στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε δημόσιες παρεμβάσεις μου, πως η Διοίκηση Μανώλα είναι «καρμπόν» της Διοίκησης Λαγδάρη. Δυστυχώς όσο ο καιρός περνά, επιβεβαιώνομαι.

Την ίδια στιγμή η εικόνα του Δήμου έχει ως εξής:


Τα σκουπίδια στον Κολινδρό μαζεύονται είτε με τρέιλερ (!!!) στον μισό οικισμό, είτε με τους υπαλλήλους να ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ, καθώς η νέα αποτυχημένη επιλογή του καινούργιου απορριμματοφόρου, που κόστισε στο Δήμο μας 120.000€ και ο κ. Μανώλας πανηγύριζε γι αυτή, είναι παρκαρισμένη στο αμαξοστάσιο.


Οι παραλίες και τα επισκέψιμα μέρη καθαρίζονται αφού η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.


Το Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού βρίσκεται σε πλήρη διάλυση και απαξίωση και το κολυμβητήριο για 2η χρονιά ΚΛΕΙΣΤΟ!!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ κ. Μανώλα.


Αθλητική χώροι, πάρκα και πλατείες στην πλειοψηφία τους θυμίζουν περιοχές παρακείμενες σε δάση.


Οι πρόεδροι πολλών οικισμών να μονολογούν με το «κακό που τους βρήκε» με την σημερινή ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ διοίκηση του κ. Μανώλα.


Και τέλος, τα κουνούπια μετά το γνωστό «σχέδιο Μανώλα» για την εξόντωση τους να ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ με ταχύτατους ρυθμούς. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε και σε αυτό, αφού οι 22.000€ του προϋπολογισμού ήταν κατασπατάληση, όπως είχαμε τονίσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε δημόσια τοποθέτησή μου. Πρέπει ο Δήμος να προχωρήσει σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, που θα κοστίσει μεν περισσότερα χρήματα, αλλά ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ο κ. Μανώλας - θα το ξαναγράψουμε - ακόμα δεν κατάλαβε ότι είναι Δήμαρχος και έχει την υποχρέωση να κάνει έργο για τους πολίτες.

Οι πολίτες ψιθυρίζουν μεταξύ τους με την απορία αν τελικά στο Αιγίνιο υπάρχει Δημαρχείο ή Πρωτοδικείο!!!


Παναγιώτης Καζάς

Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !