16 Ιουλίου 2021

Τα Μνημεία της περιοχής του «Αγροκτήματος Ανδριανού Νεοκαισάρειας»
Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια»

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 ώρα 10:30 π.μ.Τα Μνημεία της περιοχής του «Αγροκτήματος Ανδριανού Νεοκαισάρειας»Είναι απαραίτητο να έχουμε μαζί μας:

· Νερό

· Αντισηπτικό

· Μάσκα προσώπου (για την πανδημία)Να φοράμε:

· Αθλητικά παπούτσια (για βάδισμα)

· Μακρύ παντελόνι (ελαφρύ – καλοκαιρινό)

· ΚαπέλοΌλη η δράση μας θα λάβει χώρα σε ανοικτό χώρο τόσο στην θέση «Προφήτης Ηλίας» όσο και στην θέση Κάστρο Ανδριανού Νεοκαισάρειας «Ο Βοηνάς».

Συνίσταται να τηρήσουμε όλοι τα μέτρα που προβλέπονται από την Πολιτεία για την πανδημία.Μετάβαση στους χώρους που θα επισκεφθούμε:

· Μπορούμε να μεταβούμε ακόμη και με απλό Επιβατικό όχημα Ιδιωτικής Χρήσης

· Η ποιο σύντομη διαδρομή είναι από το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας διαβαίνοντας από το γεφυράκι (ρείθρο) και στρίβοντας αμέσως δεξιά με κατεύθυνση προς την θέση «Παλιούρι»

· Σε συνέχεια κατευθυνόμαστε με πορεία Νότια προς τον Όλυμπο και ανεβαίνουμε τον λοφίσκο.

· Συνεχίζουμε σε πορεία σύμφωνα με τον αγροτικό δρόμο (χωματόδρομος) ο οποίος βρίσκετε σε καλή κατάσταση. Πρόσφατα έγινε και η επιδιόρθωσή του από μηχανήματα του Δήμου Κατερίνης.

· Στο τέλος της διαδρομής και στο δεξί μας χέρι έχουμε πλέον οπτική επαφή με το δασύλλιο του «Προφήτη Ηλία» και απόσταση από το σημείο της διασταύρωσης περίπου 250 με 300 μέτρα.

· Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν αντίστοιχες πινακίδες σήμανσης της διαδρομής.

· Είναι αυτονόητο ότι οι οδηγοί θα τηρούν αποστάσεις μεταξύ των οχημάτων, η ταχύτητα των οχημάτων να είναι σε επιτρεπτά και λογικά όρια με σεβασμό τόσο στα προπορευόμενα οχήματα, όσο και στα οχήματα που θα ακολουθούν την πορεία. Επίσης είναι φρόνιμο η στάθμευση των οχημάτων να είναι πρέπουσα χωρίς να δημιουργηθεί άναρχη στάθμευση και παρακώλυση των υπόλοιπων οχημάτων.

· Τα παιδιά να συνοδεύονται από τους γονείς τους καθ’ όλη την διάρκεια τόσο της μετάβασης όσο και της παραμονής τους στους χώρους επίσκεψης.

Πληροφορίες:

· Σάββας Μ. Τσεντίδης 6948801975

· Σωκράτης Ν. Ξενίδης 6936968593

· Γεώργιος Α. Σιδηρόπουλος 6944385717

· Σάββας Π. Γεωργιάδης 6947121330

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !