16 Ιουλίου 2021

Πολύ υψηλές επιδόσεις από τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης




Για μια ακόμη χρονιά το 3ο ΓΕΛ Κατερίνης δέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2021. Η φετινή χρονιά υπήρξε από τις πιο δύσκολες σχολικές χρονιές τόσο σε διδακτικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ωστόσο οι μαθητές με υπομονή και επιμονή ανταποκρίθηκαν και σημείωσαν πολύ υψηλές επιδόσεις.


Συγκεκριμένα οι υψηλότερες επιδόσεις για κάθε τομέα προσανατολισμού είναι οι εξής:

1. Ανθρωπιστικών Σπουδών: 18911

2. Θετικών Σπουδών: 18832

3. Σπουδών Επιστημών Υγείας: 19383

4. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής: 15903

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους για την επιτυχία τους, η οποία δεν τους χαρίστηκε αλλά είναι η ανταμοιβή τους για τον κόπο και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους είναι σημαντικό να διατηρήσουν όλα τα ηθικά στοιχεία που είχαν ως μαθητές και κάνοντας σωστές επιλογές να έχουν μία πετυχημένη ακαδημαϊκή εκπαίδευση σε όποιον επιστημονικό τομέα οι ίδιοι επιλέξουν.

Συγχαρητήρια αξίζουν επιπλέον τόσο στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, οι οποίοι τους στήριξαν ψυχικά και ηθικά και τους εξασφάλισαν –κόντρα στις φετινές αντιξοότητες- ένα ήρεμο περιβάλλον μελέτης , όσο και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι οποίοι αφού προσπέλασαν πρωτόγνωρες δυσκολίες διεξαγωγής των μαθημάτων, κατάφεραν να καθοδηγήσουν τους μαθητές τους, να τους εμψυχώσουν και να τους οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου τους.

εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων

Ο Διευθυντής

Ιωάννης Παντελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !