5 Ιουλίου 2021

Έπεσε με ιδανικό και φαντασμαγορικό τρόπο η αυλαία για τα τμήματα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ





Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος μετά από μια δύσκολη χρονιά με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ η αγωνιστική περίοδος 2020-2021, μιας σύντομης επιτυχημένης ποδοσφαιρικής περίοδο για την Ακαδημία και τα Τμήματα Υποδομών παρόλες τις δυσκολίες εν μέσω πανδημίας. Ιδιαίτερη χαρά μας η παρουσία του Δημάρχου μας κ. Κώστα Κουκοδήμου, του προέδρου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 κ. Σταύρου Νατσιάβα, του Γεν. Δ/ντή της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 κ. Μπάμπη Πεϊδη, του πολιτευτή κ. Σπύρου Κουλκουδίνα. Το ραντεβού δόθηκε στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ για όλα τα τμήματά μας σε μια τρίωρη εκδήλωση και γιορτή οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές, προπονητές, έφοροι, παράγοντες, διοίκηση, γονείς και φίλοι γιόρτασαν κι έδωσαν ευχές καλοκαιριού. Το πρόγραμμα έκρυβε εκπλήξεις πυροτεχνήματα και μελανόλευκα μπαλόνια υψώθηκαν στον πιερικό ουρανό, περιελάβανε φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των μικρών ποδοσφαιριστών και των γονέων τους αποδεικνύοντας ότι τα νιάτα έχουν τον πρώτο λόγο αφού έπαιξαν και χάρηκαν το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης στην φυσική έδρα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Μετά το πέρας των παιχνιδιών οι αθλητές μας απόλαυσαν το θαυμάσιο «μπάρμπεκιου» που επιμελήθηκε η διοίκηση κι όλοι οι αθλητές/ποδοσφαιριστές μας έλαβαν ως ενθύμιο από μια μπάλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Μια χρονιά ακόμα γεμάτη προσπάθεια, εμπειρίες και επιτυχίες για όλους μας έληξε, μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα και όρεξη για δουλειά θα ξεκινήσει πάλι τον Σεπτέμβρη. Κάτω από το βλέμμα των γονέων και θεατών οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των τμημάτων της Ακαδημίας μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και την πρόοδο που επιδείξανε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ τα τμήματα υποδομών μας προωθούν με τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθε», τον σεβασμό, το αθλητικό πνεύμα, το ήθος και την ομαδικότητα. Ευχαριστούμε εγκάρδια όλους τους γονείς που πίστεψαν σε εμάς και μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας ώστε να διευρύνουν τα παιδιά τους ορίζοντες τους, μέσα από τον αθλητισμό και την εκμάθηση του ομαδικού και αθλητικού πνεύματος, μέσα σε μια μεγάλη οικογένεια με αρχές και στόχους, μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, συναίσθημα με αρμονική συνύπαρξη που αναδεικνύει τη δύναμη του αθλητισμού και την αθλητική παιδεία όλων μας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που ήσαν αρωγοί και συμπαραστάτες, τους άξιους προπονητές μας Αναστάσιο Τσανούσα, Κων/νο Κραγιόπουλο, Γιώτη Κωνσταντινίδη, τους συνεργάτες μας για τη στήριξη που μας παρείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις που κάναμε, τους προπονητές για το αθλητικό ήθος και την παιδεία και τους ακούραστους εφόρους, υπευθύνους των τμημάτων για το υποστηρικτικό τους ρόλο πάντα κοντά στα παιδιά, προσφέροντας τα μέγιστα καθ΄ όλη τη διάρκεια.

Η Ακαδημία και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τον πρόεδρο της Αντώνη Κυργιάκο εύχεται σε όλους τους αθλητές, προπονητές, εφόρους, παράγοντες, διοίκηση ΕΠΣ Πιερίας, ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟ 1961, ποδοσφαιρικούς συλλόγους Πιερίας, διαιτητές, υπαλλήλους και συνεργάτες του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, Δήμο Κατερίνης, ΟΠΠΑΠ Κατερίνης, Ακαδημίες Πιερίας, αθλητικογράφους, δημοσιογράφους, ΜΜΕ, εθελοντές ΕΕΣ, διασώστες, γονείς, φίλους και σ’ όλους τους αθλητικούς φορείς ένα χαρούμενο και απολαυστικό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Τσακιρίδη Αναλυτή Ποδοσφαίρου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την καταγραφή των εκδηλώσεων με drone καθώς και τον κ.Αιμίλιο ιδιοκτήτη κυλικείου στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για την προσφορά χυμών προς όλους τους αθλητές μας.

Να είστε όλοι καλά με υγεία να συναντηθούμε και πάλι στα γήπεδα της όμορφης Πιερίας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον ΠΙΕΡΙΚΟ για μια ακόμη χρονιά.

Γραφείο Τύπου κι Ενημέρωσης Ερασιτέχνης ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !