5 Ιουλίου 2021

6η Γιορτή Νεολαίας στην Αγία Άννα Κατερίνης
Έρχεται η 6η Γιορτή Νεολαίας! Η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση που με χαρά και αγωνία περιμένουν οι νέοι και οι νέες της Πιερίας, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης.Ενθουσιασμός, χαρά, κέφι, ζωντάνια και συγκίνηση θα είναι μερικά από τα συστατικά αυτού του θεσμού της τοπικής Εκκλησίας, μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από εθελοντές ενορίτες της Αγίας Άννης Κατερίνης.
Η πολιτιστική έκφραση των νέων της πόλης, της νεολαίας που δυναμικά δίνει το παρόν της σε ένα θεσμό που πλέον έχει καθιερωθεί και καταξιωθεί με τη φροντίδα και το ανύστακτο πατρικό ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.
Το μουσικό συγκρότημα της Ενορίας Αγίας Άννης με ερμηνευτές τους Ελπίδα Πισπιρη-Φωτοπούλου, Κωνσταντίνα Κάλφα και Γρηγόρη Γκόλια, καθώς και η Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης» θα ψυχαγωγήσουν τη νεολαία με διάφορα είδη μουσικής.
Η εκδήλωση εντάσσεται στις καλοκαιρινές νεανικές δράσεις του Γραφείου Νεότητας, ενώ τη στηρίζουν πολλοί τοπικοί χορηγοί στους οποίους η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος απευθύνει θερμές ευχαριστίες.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.00 μ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !