21 Ιουνίου 2018

Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου



Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ανακοινώνει ότι σε πλήρη λειτουργία τέθηκε το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υποστήριξη σε πολίτες με προβλήματα υπερχρέωσης.

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών λειτουργεί καθημερινά (εργάσιμες ημέρες και ώρες) στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Κορδελιού – Ευόσμου, στην πλατεία Ευόσμου (οδός Παύλου Μελά 24) και η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο: 2132125730.



Αποστολή του ΚΕΥΔ είναι να ενημερώνει σφαιρικά και αναλυτικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις και διαδικασίες για τη διαχείριση των συσσωρευμένων οφειλών τους. Το ΚΕΥΔ παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και οδηγίες, ώστε ο πολίτης να ανταπεξέλθει καλύτερα σε κάθε είδους οφειλή, είτε αυτή αφορά τις Τράπεζες είτε το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !