21 Ιουνίου 2018

Κατασχέθηκαν στις Σέρρες πάνω από 11 τόνοι παράνομα εμφιαλωμένου νερού



Κατασχέθηκαν μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, πάνω από 11 τόνοι παράνομα εμφιαλωμένου νερού, που εντοπίσθηκαν στις 11 Ιουνίου 2018 σε εργαστήριο εμφιάλωσης σε περιοχή των Σερρών.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονης ημεδαπής και 55χρονου ημεδαπού, για παράβαση σχετικών υγειονομικών διατάξεων και νοθεία.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο στο εργαστήριο εμφιάλωσης ιδιοκτησίας της 48χρονης, εντοπίσθηκαν μέσα στο ρυμουλκούμενο φορτηγού οχήματος, 624 δοχεία τοποθετημένα σε παλέτες, που περιείχαν συνολικά 11.793,6 λίτρα εμφιαλωμένου νερού, έτοιμα προς διακίνηση χωρίς να διαθέτουν νόμιμα παραστατικά.

Οι παραπάνω ποσότητες νερού κρίθηκαν ακατάλληλες από τις αρμόδιες υγειονομικές Υπηρεσίες, καθώς δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις αποθήκευσης που προβλέπονται από τις σχετικές υγειονομικές διατάξεις και καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, το παραπάνω εμφιαλωτήριο λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια, ενώ ο 55χρονος λάμβανε παραγγελίες και είχε αναλάβει τη διάθεση του νερού στην αγορά.



Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !