22 Ιουλίου 2021

Ευχαριστήριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον κ. ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ




Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον συμπολίτη μας κ. ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ, για την εθελοντική προσφορά εργασίας στη συντήρηση μεταλλικών κατασκευών του εντευκτηρίου του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και την επιχείρηση ΣΑΜΨΩΝ - ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ για την ευγενική χορηγία των απαραίτητων δομικών υλικών.

Η στήριξη του κ. Τσίγγανου, με την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία του, ο οποίος ταυτόχρονα είναι ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Εξοχής του Δήμου Κατερίνης, αποτελεί για το Τμήμα μας ιδιαίτερη τιμή, καθώς δηλώνει έμπρακτα την εκτίμηση και αναγνώριση της μακροχρόνιας προσφοράς μας.

Η γενναιόδωρη χειρονομία του κ. Καζαντζίδη, επιτυχημένου επαγγελματία της τοπικής μας κοινωνίας, αποτελεί πολύτιμη αρωγή και κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους κ. Τσίγγανο Χρήστο και κ. Καζαντζίδη Βασίλειο και ευχόμαστε ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία καθώς και επαγγελματική ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !