22 Ιουλίου 2021

Θεσσαλονίκη – Μητέρα βίαζε το 15χρονο κοριτσάκι της από τα 12




Δεν χωράει ανθρώπινους νους όσα υπέφερε μια 15χρονη -σήμερα- κοπέλα από τη δυτική Θεσσαλονίκη στα χέρια της ίδιας της μητέρας της, η οποία την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 12 της χρόνια, αλλά και του εραστή της, που είναι φυσικοθεραπευτής στο προπονητικό τιμ παιδικής ομάδας μπάσκετ!


Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κοπέλας Στέλιο Θανασάρα, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ο εισαγγελέας έχει απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος του ζευγαριού και ενός 17χρονου, που επίσης κατηγορείται ότι βίασε τη 15χρονη! Οπως ανέφερε ο κ. Θανασάρας στο ethnos.gr, η κόλαση του κοριτσιού ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, όταν πήραν διαζύγιο οι γονείς της και άρχισε να κοιμάται στο κρεβάτι της μητέρας της λόγω ανασφάλειας.

«Από τότε η μητέρα άρχισε να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά τη μικρή, στην αρχή πολύ προσεκτικά και σιγά σιγά με χάδια που φαίνονταν “μητρικά”. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα πιο έντονα […]. Ταυτόχρονα, έμπαινε σε κάποια σάιτ στο διαδίκτυο και γνώριζε διαφόρους, φτάνοντας στο σημείο να κάνει διαδικτυακό σεξ μπροστά στα παιδιά της» αποκάλυψε ο δικηγόρος του κοριτσιού και πρόσθεσε:

«Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον εφιάλτη, η κοπέλα άρχισε να βγαίνει με τη μεγαλύτερη αδελφή της και τις φίλες της, χωρίς κανένα από τα μεγαλύτερα κορίτσια να γνωρίζει το παραμικρό. Μάλιστα, μια κολλητή της αδελφής της 15χρονης επιχειρούσε να της γνωρίσει έναν 17χρονο, προκειμένου να συνάψουν φυσιολογική σχέση. Τον Νοέμβριο του 2020, η κοπέλα, που τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 15, γνώρισε τον 17χρονο… Αρχισαν να βγαίνουν και κάποια στιγμή εκείνος, με το πρόσχημα ότι έκανε κρύο, της είπε να πάνε στο σπίτι του θείου του, όπου τη βίασε και τη χτύπησε».
Απόπειρα αυτοκτονίας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, τα Χριστούγεννα η κοπέλα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο. Ομως, δεν αποκάλυψε ότι υφίστατο κακοποίηση, επειδή ήταν μπροστά η μητέρα της. Ο εφιάλτης της ανήλικης συνεχίστηκε και στο σπίτι, όταν, ύστερα από πιέσεις, δέχθηκε να της κάνει μασάζ ο 50χρονος εραστής της μητέρας της, παρουσία μάλιστα της συνομήλικης φίλης της!

«Ο φυσικοθεραπευτής ξεκίνησε να κάνει μασάζ στην κοπέλα στο δωμάτιο, αλλά η πόρτα ήταν μισάνοιχτη, με αποτέλεσμα να βλέπουν η μάνα και η φίλη της. Τότε άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά. Η κοπέλα δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και η φίλη της φοβήθηκε και έφυγε. Αργότερα, είπε στη μητέρα της ότι δεν θέλει να έρθει ξανά στο σπίτι ο φυσικοθεραπευτής, αλλά η μητέρα τής απάντησε ότι είναι υπερβολική. Αρχισαν να μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά της μεγάλης αδελφής, η οποία βρήκε όσα έγραψε η μικρή και επικοινώνησε με τον πατέρα τους. Ετσι, η υπόθεση πήρε τη νομική οδό» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Εκανα τις νομικές ενέργειες για να πάει η επιμέλεια στον πατέρα. Τελικά, με προσωρινή διαταγή αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τη μητέρα, η οποία αναγκάστηκε να φύγει και από το σπίτι. Σε αυτό έγινε ανακαίνιση και σήμερα ζουν τα δύο κορίτσια με τον πατέρα».
Ο εισαγγελέας απήγγειλε σειρά κατηγοριών, μεταξύ των οποίων για βιασμό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης, και η υπόθεση βρίσκεται πλέον στον ανακριτή.

https://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !