5 Ιουνίου 2020

Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη νέα Λαϊκή Αγορά στο Κίτρος




Σύμφωνα με την αρ.236/2015 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας(ΑΔΑ: ΩΕΓ47ΛΛ-Σ7Π) εγκρίθηκε η ίδρυση και λειτουργία Λαϊκής Αγοράς στην Τοπική Κοινότητα Πύδνας(Κίτρος) του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, ημέρα Δευτέρα.



Οι παραγωγοί που κατέχουν άδεια παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών και επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη Λαϊκή Αγορά Πύδνας(Κίτρους), παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και το χρονικό διάστημα δραστηριοποίησης εντός του έτους, στο Τμήμα Εμπορίου και Ανωνύμων Εταιρειών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.



Οι αιτήσεις δύνανται να υποβάλλονται και στο Δήμο μόνιμης κατοικίας του ενδιαφερόμενου παραγωγού ταυτόχρονα με την υποβολή της αίτησης για έκδοση άδειας παραγωγού πωλητή επαγγελματία αγρότη(άρθρο 9 του Ν.4497/17)(ΦΕΚ 171Α΄)
Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εμπορίου & Ανωνύμων Εταιρειών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ( αρμόδιος υπάλληλος: Ελένη Προβίδα, τηλ. επικοινωνίας 2351351132, email: e.provida@pieria.pkm.gov.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !