5 Ιουνίου 2020

Alseides Boutique Hotel στο Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας



Το ξενοδοχείο ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2008 και είναι Μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής 3*, κλασικού τύπου, που δένει απόλυτα με το περιβάλλον.
Η ομορφιά και η γαλήνη του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με το καλό γούστο, την διακριτική πολυτέλεια των χώρων, την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και το σέρβις υψηλού επιπέδου, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μία ευχάριστη διαμονή, όλες τις εποχές, του χρόνου.




Οι Νύμφες ήταν μικρές θεότητες της Ελληνικής Μυθολογίας, που επέβλεπαν σε καθετί που ομορφαίνει και ζωογονεί τη φύση. Οι Έλληνες πίστευαν ότι οι νύμφες ενέπνευσαν τους θνητούς να γράψουν ποιήματα και να οραματιστούν το μέλλον. Γι’ αυτό οι ποιητές λέγονταν νυμφόληπτοι. Κατοικούσαν στις κορφές των βουνών, στα ποτάμια, στα ρυάκια, στις πηγές, στα δάση, στις κοιλάδες, στις σπηλιές, στα δέντρα και συνόδευαν τους διάφορους θεούς και κυρίως τον Πάνα

Οι Νύμφες είχαν διάφορα ονόματα, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους ή το όνομα του πατέρα τους. Οι Αλσηίδες Νύμφες προστάτευαν την χλωρίδα και πήραν το όνομα τους από τα άλση στα οποία κατοικούσαν.(Ομήρου Ηλιάδα, 20.4).

  • Διεύθυνση: Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας, Τ.Κ 60100
  • Τηλέφωνο: (+30) 2351 0 82812-3-4
  • Φαξ: (+30) 2351 0 82812-3-4
  • Email:info[at]alseides.gr
  • Web: www.alseides.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !