6 Αυγούστου 2021

Ηχηρές ανανεώσεις και πληρωμές στον Πιερικό!




Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας και την παραμονή στην ομάδα μας, δυο εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της περσινής περιόδου και συνάμα παικτών που είναι γηγενείς και άφησαν το δικό τους στίγμα με την σταθερή και καλή τους παρουσία στο πρωτάθλημα και ενός νεαρού και πολλά υποσχόμενου επιθετικού, επίσης γηγενή, του Κώστα Μηλιώτη.


Ο πρώτος σκόρερ του Πιερικού στην FL κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 Κωστής Δεμηρτζόγλου, θα είναι φέτος ο άνθρωπος που θα συνεχίσει να βάζει δύσκολα στις αντίπαλες άμυνες και ο Θωμάς Γιαλαμίδης, ο απροσπέλαστος κεντρικός αμυντικός του Πιερικού της περασμένης περιόδου, θα συνεχίσει να κερδίζει μάχες από τους αντιπάλους του σταματώντας με επιτυχία, τις επιθετικές προσπάθειες τους. Πιστεύουμε ότι η φετινή, θα είναι η χρονιά του Κώστα Μηλιώτη. Το αστείρευτο ταλέντο του αλλά και οι φοβερές του δυνατότητες, αφήνουν πολλές υποσχέσεις και μας γεμίζουν αισιοδοξία για την παρουσία του στην SL2.


Ευχόμαστε και στους τρείς, καλή δύναμη με υγεία και πολλές επιτυχίες με το (Π) στο στήθος.


Επίσης έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση και για τον Κώστα Χαρτσιά, που αποτελεί έναν από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση και ικανούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.


Τέλος, να κάνουμε γνωστό στους απανταχού φίλους του Πιερικού, πως μετά την κάλυψη της ΑΜΚ και την εξασφάλιση της εγγυητικής, οι άνθρωποι της ΠΑΕ, εργάζονται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα ώστε πρωτίστως να εξασφαλιστεί η οικονομική υγεία της ομάδας μας.

Το προσωπικό πληρώθηκε χθές τον μήνα Ιούλιο, έχουν δρομολογηθεί και θα διευθετηθούν τις επόμενες ημέρες όλες οι υποχρεώσεις απέναντι σε όσους ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρίσει και ο Πιερικός πλέον αποτελεί έναν από τους ελκυστικότερους συλλόγους της κατηγορίας μας.

Η μεγαλύτερη αθλητική προσωπικότητα της περιοχής μας, ο Ολυμπιονίκης Δήμαρχος μας Κώστας Κουκοδήμος, αποτελεί τη τεράστια εγγύηση μας και τον άνθρωπο που στηρίζει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !