13 Ιουλίου 2021

Θωμάς Αναστασιάδης "Αν και έκανα το εμβόλιο δε θα υποχρεώσω κανέναν να το κάνει"




Στιγμές 2015 ζούμε σήμερα στην Ελλάδα. Τότε οικονομική κρίση, σήμερα υγειονομική. Τότε μνημόνια, τώρα εμβόλια. Τότε μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί , τώρα εμβολιασμένοι και αρνητές.
Βλέπουμε συμπολίτες μας να κολλάνε κουτάλια και κέρματα στα μπράτσα, άλλους να οδηγούν μηχανή μόνοι τους και να φορούν μάσκα, νοικοκυρές που έγιναν λοιμωξιολόγοι, κάποιοι να κυκλοφορούν με στολές αστροναύτη για να μην νοσήσουν…
Αν κάτι είναι βέβαιο, είναι ότι έχει χαθεί η λογική και η ψυχραιμία από τους περισσότερους.
Προσωπικά, έκανα και τις 2 δόσεις Astrazeneca, γιατί πολύ απλά έτσι μου είπε ο γιατρός που εμπιστεύομαι. Δεν σας κρύβω ότι είχα και έχω τον φόβο των ενδεχόμενων παρενεργειών. Φοβόμουν και φοβάμαι όμως και τον Κορονοϊό.
Και μπορώ να καταλάβω κάποιον να λέει ότι ο Κορονοϊός είναι μια απλή γρίπη και δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο. Ίσως στο μέλλον να αποδειχτεί ότι μεγαλοποιήθηκε για άλλους σκοπούς όλο αυτό.
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως κάποιον που φοβάται τον Κορονοϊό και ΔΕΝ κάνει παράλληλα το εμβόλιο. Δηλαδή πως ακριβώς θα αντιμετωπίσει τον Κορονοϊό αυτός που τον φοβάται; Θα περιμένει να δει πρώτα αν οι φίλοι του που έκαναν το εμβόλιο πεθάνουν και αν ζήσουν θα το κάνουν και αυτοί; Περιμένουν να κάνουν πρώτα τα «κορόιδα» το εμβόλιο και αυτοί θα επωφεληθούν καθαροί, τα επακόλουθα της ανοησίας;
Όλοι μας, σε τόσο μεγάλες κρίσεις, καλούμαστε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για εμάς και τις οικογένειες μας. Κάθε σημαντική απόφαση, ενέχει και σημαντικό ρίσκο.

Η δική μου απόφαση ήταν να εμβολιαστώ. Δεν θα υποχρεώσω κανέναν να κάνει το εμβόλιο αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν ΠΛΕΟΝ να μου στερεί την ελευθερία να αγκαλιάσω, να φιλήσω, να χορέψω, να ζήσω ως άνθρωπος.

Θωμάς Αναστασιάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !