13 Ιουλίου 2021

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση μελών και φίλων της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στο καφέ «Ξαρχάκος»

 


Η Σύμπραξη των κομμάτων «Δημιουργία Ξανά» και «Νέα Δεξιά» Κεντρικής Μακεδονίας «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» σάς καλεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου, ώρα 9 μ.μ., στο δροσερό περιβάλλον του καφέ «Ξαρχάκος» (δίπλα στη ΧΑΝΘ), για μια πρώτη, κοινωνική γνωριμία, με σκοπό την ενημέρωση των μελών και των φίλων σχετικά με τις κοινές θέσεις και το κοινό πρόγραμμα δράσεων.

Κατά τη συνάντηση, θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας, διότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να διασφαλίσουμε την υγεία των πολιτών και την οικονομία της χώρας μας.

 


 




Τώρα, που ο κρατισμός απέτυχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας και της οικονομίας, και οι “δαίμονες” αρνητές των πάντων βγήκαν για να εισπράξουν την αποτυχία και να εκμεταλλευτούν την απόγνωση, με φωνές, συνθήματα και ξόρκια, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ καλεί τους πολίτες να σκεφτούν λογικά και με κριτήριο το μέλλον των παιδιών τους.


Ο αγώνας απέναντι στον διχασμό και στον παραλογισμό θα είναι σκληρός, και ίσως φαίνεται μάταιος, αλλά δεν είναι.


Οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, απευθυνόμενοι σε όσους αναζητούν λύσεις στα διαχρονικά προβλήματα της χώρας μας, ζητούν την πολιτική στήριξή τους. Αυτή η συνάντηση αποσκοπεί στο να αντιληφθούν ότι δεν είναι μόνοι. Τα στελέχη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα βρίσκονται εκεί, για να το επιβεβαιώσουν.









ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Τομέας Κεντρικής Μακεδονίας












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !