10 Οκτωβρίου 2018

Γεύσεις αγριογούρουνου στον Ξενώνα Δημάτη στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας

Στην καρδιά των κορφών του Ολύμπου, στο ορεινό χωριό Αγιος Δημήτριος και σε υψόμετρο 900 μέτρων, ο ξενώνας Δημάτη, στην ιδιοκτησία της οικογενείας από το 1928, αποτελεί ένα καταφύγιο ηρεμίας σʼένα πολύ ζεστό περιβάλλον. Πρόκειται όμως και για μια γευστική στάση αφού προσφέρει μια κουζίνα ευρέως γνωστή, πλούσια σε τοπικές σπεσιαλιτέ και καλό κρασί της περιοχής.

Σ’ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, με κυρίαρχο το επιβλητικό βουνό του Ολύμπου, ο ξενώνας Δημάτης ανακαινίστηκε με πολύ γούστο το 2011. Βρίσκεται στην κατάλληλη τοποθεσία τόσο για ξεκούραστες όσο και για δραστήριες διακοπές.
Χτισμένος με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στη διάθεσή σας βρίσκονται μια φιλική υποδοχή και ένα μικρό καθιστικό όπου μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα στην παραδοσιακή θερμάστρα το χειμώνα.
Το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό αποτελείται από φρέσκα τοπικά προϊόντα και σπιτικό ψωμί ψημένο σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο, διάφορες πίτες, μαρμελάδες κτλ και σερβίρεται στην αίθουσα του εστιατορίου ενώ το καλοκαίρι μπορείτε να το απολαύσετε στην πανέμορφη ανθισμένη βεράντα ή στην αυλή με θέα στον Όλυμπο.
Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μια από τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου: το αγριογούρουνο αλλά και να δοκιμάσετε τα καλά κρασιά της κάβας.

https://guestinn.com


Telephone: +30 2351 084 202

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !