10 Οκτωβρίου 2018

BIOTEN Πέλλετ ξύλου με την εγγύηση ποιότητας της GENOL στις Αλυκές Κίτρους



Πέλλετ ξύλου με την εγγύηση ποιότητας της GENOL. H GENOL παρακολουθεί και ελέγχει στενά την παραγωγή των πέλλετ καθ” όλη τη διαδικασία παραγωγής τους. Έτσι η σταθερή υψηλή ποιότητα είναι εγγυημένη.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Enplus Α1 πιστοποίηση Νν 0136/ΑΤ303
Διάμετρος συσωμματομάτων 6mm
Μήκος L: 3,15 < L < 40mm [max 1% έως 45mm]
Πυκνότητα: > 670kg/m3
Θερμογόνος δύναμη 18,5 – 19,5MJ/kgr ή 5,14 – 5,4 kwh/kgr
Στάχτη < 0,3%
Περιεκτικότητα σε σκόνη πριν τη μεταφορά < 0,2%
Θείο [S] WF max 0,03%
Άζωτο [N] WF max 0,3%
Χλώριο [CL] WF max 0,02%
Υγρασία < 7%
Σκόνη πριν τη μεταφορά < 0,2%
Θερμοκρασία τήξης στάχτης < 10000C

Γιατί BIOTEN πέλλετ (pellet)?

Το πέλλετ μας παράγεται από καθαρό ξύλο κωνοφόρων δέντρων σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ξύλο! Το πέλλετ μας δεν περιέχει πρόσθετα, αγροτικά υπολείμματα ούτε μεταχειρισμένη ξυλεία. Για αυτόν τον λόγο είναι από τα ποιοτικότερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η BIOTEN παράγει και εμπορεύεται μόνο Wood Pellets εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή!

Το εργοστάσιο πέλλετ της ΒΙΟΤΕΝ στην Ρουμανία απασχολεί περισσότερα από 30 άτομα και έχει δυνατότητα παραγωγής 25.000 τόνους ετησίως. Επίσης αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και στην Τουρκία την GENOL σε όλη την γκάμα των στερεών βιοκαυσίμων.

Παράγουμε πέλλετ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από καθαρό ξύλο κωνοφόρων δέντρων, σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα, χωρίς πρόσθετα, αγροτικά υπολείμματα ή μεταχειρισμένη ξυλεία. Γιαυτό άλλωστε και το όνομα BIOTEN, είναι συνυφασμένο με την ποιότητα.

Τέλος, με πρωταρχικό στόχο, την ικανοποίηση του πελάτη, η BIOTEN, έχει τη δυνατότητα να εμπορευτεί σε ανταγωνιστικές τιμές, κάθε είδους στερεού βιοκαυσίμου.

Στο πλευρό του ομίλου BIOTEN βρίσκεται πλέον και η Αυστριακή εταιρία Genol, η μεγαλύτερη Αυστριακή εταιρεία, μέλος του Ομίλου RWA, στη διακίνηση και εμπορία συμβατικών καυσίμων και βιοκαυσίμων wood Pellet – agro Pellet.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες την εταιρείας μας, δεν σταματούν εδώ. Ο όμιλος εταιρειών ΒΙΟΤΕΝ, συνεργάζεται με το Εθνικό κέντρο έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης και με το κέντρο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τόσο για την έρευνα και την πιστοποίηση Pellet, όσο και την συμμετοχή σε ενεργειακά projects βιομάζας.

Η έρευνα και η ανάπτυξη των προϊότων μας αποτελούν βασική αρχή μας. Έτσι, ο όμιλος συμμετέχει, επίσης, σε προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης νέων καινοτόμων προϊόντων τα οποία ακολουθούν την διαδικασία “torrefaction” και απευθύνονται σε μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Στον τομέα εμπορίας Pellet μέσω του οργανισμού GENOL, έχει πρόσβαση σε εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο και δυνατότητα μεγάλου όγκου εισαγωγών ανάλογα με τις ενεργειακές ανάγκες της κάθε βιομηχανίας και μπορεί να καλύψει πλήρως τις όποιες απαιτήσεις της σε βιομηχανικό Pellet. Λαμβάνει επίσης μέρος σε όλα τα συνέδρια Βιομάζας που πραγματοποιούνται σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις στον κλάδο, σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο της AEBIOM (European Biomass Association).

Στον τομέα των logistics ο όμιλος διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μπορεί να καλύψει πανελλαδικά οποιαδήποτε παραγγελία.



Αλυκές Κίτρους, Πιερία



info@bioten.gr
sales@bioten.gr
account@bioten.gr



+30 23510 71999
+30 6975160750



+30 6986522298
psales@bioten.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !