10 Οκτωβρίου 2018

Παρολίγο τραγωδία σε λύκειο των Ιωαννίνων -Από Θαύμα γλίτωσαν οι μαθητές




Τα προβλήματα στο 1ο Λύκειο Ιωαννίνων, όπως φαίνεται συνεχίζονται και φέτος και παραμένουν σοβαρά! Χθες από θαύμα αποφεύχθηκαν τραυματισμοί μαθητών όταν τμήμα από το ταβάνι κατέληξε στο δάπεδο! Σήμερα το σχολείο είναι κλειστό και οι διαμαρτυρίες των γονιών είναι έντονες καθώς εκτιμούν ότι προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο τα παιδιά τους, εντοπίζονται και σε άλλες αίθουσες.


Παράλληλα οι μαθητές είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε αποχή από τα μαθήματα και τις επόμενες ημέρες εάν δεν υπάρξει πλήρης έλεγχος των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου και άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

"Θέλουμε να υπάρξει μία οριστική λύση για το σχολείο μας. Να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο κτίριο. Αν αυτό δεν γίνει η αποχή μας θα συνεχιστεί" ανέφερε στο Epiruspost ο πρόεδρος του 15μελους των μαθητών Νίκος Ζαρκάδας.

Το σημαντικότερο όμως είναι ο έλεγχος από κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων. Θυμίζουν δε ότι και πέρυσι οι μαθητές χρειάστηκε να αποχωρήσουν από τις αίθουσες όταν από την οροφή έμπαιναν νερά με αποτέλεσμα το σχολείο να πλημμυρίσει.

Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο 1ο Λύκειο έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι του Δήμου Ιωαννιτών ενώ το πρωί βρέθηκε στο σχολείο ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλης Ράπτης, ο οποίος είδε από κοντά τις τελευταίες ζημιές στο κτίριο.

https://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !