6 Σεπτεμβρίου 2018

Βρέθηκε το προϊόν που εκθρόνισε το γνωστό σε όλους μπλε χάπι από την κορυφή.

Βρέθηκε το προϊόν που εκθρόνισε το γνωστό σε όλους μπλε χάπι από την κορυφή.
Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, και αφού δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν, και είναι πλήρως ικανοποιημένη με τα αποτελέσματά του έχουν γίνει φανατικοί αγοραστές του, κυρίως μέσω διαδικτύου. Εκθρονίζοντας έτσι το γνωστό μπλέ χάπι στην δεύτερη θέση των επιλογών.

Οι διαδικτυακές πωλήσεις του βιολογικού αυτού ερωτικού superfood είναι αρκετές περισσότερες από τις αντίστοιχες πωλήσεις οποιουδήποτε άλλου φαρμάκου με του άντρες πλέον να το εμπιστεύονται όλο και περισσότερο κάθε μέρα.
Σημαντικό στοιχείο είναι το κοινό που καταναλώνει το συγκεκριμένο προιόν, στο οποίο παρατηρούνται τα εξή χαρακτηριστικά:
  1. Οι άντρες που το καταναλώνουν είναι κυρίως άνθρωποι που έχουν ερωτική δραστηριότητα σε ένα ηλικιακό εύρος από 25 μέρχρι 75  
  2. Οι μικρής ηλικίας καταναλωτές το επιλέγουν κυρίως για προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτιση Ενώ οι μεγαλύτερες λόγο στυτικής δυσλειτουργίας.  
  3. Επιλέγετε και αγοράζετε σε ένα ποσοστό κοντά στο 7% και από γυναίκες είτε για προσωπική τους χρήση είτε για τους συζύγους τους.
Λίγα λόγια για το μαγικό αυτό βαζάκι:
Το βιολογικό αυτό ερωτικό superfood είναι εντελώς ακίνδυνο και δεν παρουσιάζει καμία παρενέργεια σε σχέση με τα γνωστά χημικά χαπάκια που παρουσιάζουν ταχυπαλμία και επιληπτικά συμπτώματα με κίνδυνο στην υγεία και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Εργαστηριακές μελέτες αποδεικνύουν την 100% φυτική του σύνθεση και μάλιστα κατέχει και όλα τα πιστοποιητικά.
Επίσης τα συγκριτικά αποτελέσματα ανάμεσα στο κορυφαίο βιολογικό ερωτικό superfood και στα χημικά σκευάσματα ήταν διαφωτιστικά για να βγάλει κανείς εύκολα το συμπέρασμά του. Το πρώτο χαρίζει μία αίσθηση δύναμης σε όλο τον οργανισμό και αυξάνει την όρεξη για ερωτική επαφή, ενώ τα χημικά σκευάσματα το μόνο που προσφέρουν είναι μία μόνιμη στύση περιορισμένης διάρκειας προκαλώντας στον οργανισμό μας μία πλασματική παραισθησιογόνα αίσθηση δύναμης.
Ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο και αυτό μάλιστα που κάνει και την χαώδη διαφορά ανάμεσα στα δύο ήταν το γεγονός ότι το βιολογικό προϊόν έχει δράση μέχρι και 48 ώρες μετά την κατάποση του χωρίς να προσφέρει απλά μία μόνιμη στύση που προκαλεί την αμηχανία όταν βρισκόμαστε μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Αντιθέτως βιολογικό αυτό προϊόν παρέχει στον οργανισμό όλα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στο ερωτικό κάλεσμα των ορμονών όταν υπάρχει εγκεφαλική εντολή. Δηλαδή με λίγα λόγια αυτό που κάνει είναι να μας βγάζει ασπροπρώσοπους χωρίς να έχουμε τον κίνδυνο να εκτεθούμε όταν υπάρχει εγκεφαλική σεξουαλική διέγερση. Από την άλλη μεριά τα χημικά σκευάσματα επικεντρώνονται μόνο στην σωματική ανταπόκριση με μόνιμο αποτέλεσμα στύσης μέχρι να εξασθενίσει η δράση τους.
Προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι η Αμερικανική ένωση βιολόγων και χημικών πρίν δύο χρόνια έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο συλλεκτικό τεύχος από το επιστημονικό της περιοδικό το οποίο εκδίδεται μόνο μία φορά τον χρόνο στο συγκεκριμένο προϊόν ονομάζοντάς μάλιστα “το superfood του 21 πρώτου αιώνα”...

Για όσους θέλουν να έχουν περισσότερες πληροφορίες γι αυτό το προϊόν μπορούν να δουν εδώ την επίσημη σελίδα πώλησης. Προσοχή γιατί έχουν παρουσιαστεί απάτες και απομιμήσεις ακόμα και από γνωστές ιστοσελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !