6 Σεπτεμβρίου 2018

Ζωγραφικές δημιουργίες του Χριστόφορου Φορίδη στο Πνευματικό Κέντρο ΚατερίνηςNα μας ταξιδέψει στις εικόνες και τους ήχους που μπορούν να δημιουργήσουν τα χρώματα στον καθένα ξεχωριστά, φιλοδοξεί η ατομική έκθεση ζωγραφικής του συντοπίτη μας εικαστικού – τραγουδοποιού Χριστόφορου Φορίδη με τίτλο «Colours», η οποία θα φιλοξενηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (αίθουσα τέχνης – Ά όροφος), το χρονικό διάστημα 12 έως 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Όπως επισημαίνει ο δημιουργός: «Η έκφραση στην τέχνη είναι ένας μαγικός δρόμος που σε οδηγεί στην ελευθερία των αισθήσεων. Ο κόσμος της ζωγραφικής αλλάζει το τοπίο μέσα μας και δίνει στο γκρίζο της ζωής μας χρώμα. Και η μουσική δαμάζει τα άγρια συναισθήματα της καθημερινότητας. Ζω με τα χρώματα όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώντας και εκθέτοντας τα έργα μου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συντροφιά σε αυτό, τα τραγούδια που γράφω».
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ.

Η έκθεση θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 19:00 έως τις 22:00. Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00 και από τις 19:00 έως και τις 22:00.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ

Ο Χριστόφορος Φορίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Δημότης του Νομού Πιερίας, κατοικεί στον Κορινό, όπου έχει δημιουργήσει το δικό του χώρο έκφρασης και δημιουργίας.

Ανήσυχο πνεύμα, που ασχολήθηκε με τις καλές τέχνες από μικρή ηλικία. Πέρα από τον χώρο της ζωγραφικής, τον κέρδισε και η μουσική, γράφοντας στίχους, μουσική και ενορχηστρώνοντας τραγούδια.

Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, καθώς και του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος, με πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
“COLOURS”

Η ΨΥΧΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΖΕΙ…ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΙΔΗΣ

christ.foridis@gmail.com

https://www.facebook.com/christopher.foridis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !