6 Σεπτεμβρίου 2018

Κολινδρός: Συνάντηση συμμαθητών που γεννήθηκαν το 1960 και αποφοίτησαν το 1977-78



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εισαχθέντων στο Γυμνάσιο Κολινδρού το 1972 και αποφοίτων το 1978 το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 μμ.Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πραγματικά μοναδικές και έντονα συναισθηματικές καθώς πολλοί είχαν να συναντηθούν και πάνω από 3 δεκαετίες. Τα συναισθήματα έγιναν ακόμα πιο έντονα με την παρουσία και κάποιων καθηγητών εκείνης της περιόδου και συγκεκριμένα τον κ.κ. Παπανικολάου Αλέξανδρο, Παρισόπουλο Σωτήριοκαι Παπαθανασίου Νικόλαο.




Τα γέλια κυριάρχησαν στη συνάντηση καθώς τόσο οι καθηγητές όσο και οι μαθήτριες και οι μαθητές θυμήθηκαν πολλές από της ιστορίες εκείνης της εποχής . Όλοι περπάτησαν μέσα στους χώρους του τότε εξατάξιου Γυμνασίου Κολινδρού και συγκινημένοι άγγιξαν και πάλι τους τοίχους εκείνου τουκτηρίου μέσα στο οποίο μεγάλωσαν, γελούσαν, έκλαιγαν, ερωτεύονταν και συνδέθηκαν.




Οι μνήμες ήρθαν εύκολα και γρήγορα στην επιφάνεια και οι «μυρωδιές» της ζωής εκείνης της εποχής τους, «έπνιξαν τις καρδιές τους με αρώματα μιας άλλης ζωής, ανθρώπινης και αληθινής. Η βραδιά έκλεισε με πολλά τραγούδια και χορούς και όλοι δήλωσαν ότι η συνάντηση είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνονται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !