11 Αυγούστου 2021

Επιτακτική ανάγκη ο καθαρισμός από ξερά χόρτα κ.α. στο εργοστάσιο Εμποτισμού & Επεξεργασίας Ξύλου στον Σιδ. Σταθμό




Επιστολή προς τη «ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.» με θέμα "Καθαρισμός χώρου εργοστασίου Εμποτισμού και Επεξεργασίας Ξύλου, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης - Αποτροπή πρόκλησης πυρκαγιάς" απέστειλε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

«Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής μας συνεργασίας και συναντίληψης για μία σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν τον ΟΣΕ και τον Δήμο μας και με στόχο την αποτροπή πρόκλησης εκδήλωσης πυρκαγιάς κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, θερμή παράκληση να μεριμνήσετε άμεσα για την αποψίλωση των ξερών χόρτων, την απομάκρυνση αυτών και τυχόν άλλων εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται εντός του χώρου εργοστασίου Εμποτισμού και Επεξεργασίας Ξύλου, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης» τονίζει στην επιστολή του - με αποδέκτη τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Περικλή Νικολάου -ο Δήμαρχος.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο κος Κουκοδήμος: «Επειδή πρόκειται για ένα μεγάλης έκτασης ζωτικό χώρο, στον αστικό ιστό της πόλης, σε περίπτωση που αυτό δεν μπορεί να καταστεί εφικτό με δικά σας μέσα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας τίθενται στη διάθεσή σας προκειμένου να υλοποιηθεί ο απαραίτητος καθαρισμός και να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε σχετική διευκρίνιση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !