11 Αυγούστου 2021

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ,είναι εθελοντική ομάδα : ποδηλατούν ασφαλώς περισσότερο από 26 χρόνια




«Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. Η ελευθερία στηρίζεται στην γενναιότητα..» … απόσπασμα απο τον λόγο "Περικλέους Επιτάφιος".

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ,είναι εθελοντική ομάδα :

ποδηλατούν ασφαλώς περισσότερο από 26 χρόνια…

Προσφέρουν εθελοντικά περισσότερο από 35 χρόνια , με απόλυτο σεβασμό στον συνάνθρωπο, την φύση ,το περιβάλλον …και οπουδήποτε και οποτεδήποτε τους ζητηθεί και μπορούν να προσφέρουν.

Η φετινή χρονιά είναι δύσκολή και κάθε χρονιά από εδώ και πέρα θα χειροτερεύει . Το χειρότερο όν και με αποδείξεις είναι ο άνθρωπος! Ας προσπαθήσουμε να αυτοδιαψευθούμε. Ας προσπαθήσουμε –όσο μπορεί ο καθένας- για ένα καλύτερο αύριο. Τρόποι υπάρχουν πολλοί , ας διαλέξει ο καθένας τον δικό του.

Από την πρώτη στιγμή για φέτος , που μάθαμε ότι ζητάνε εθελοντές για τα SEATRACK στον Δήμο Κατερίνης , προσφερθήκαμε αμέσως! Αν και περισσευούμενο χρόνο δεν είχαμε και …μετά ήρθαν οι φωτιές ! Ακόμα μακριά μας , αλλά για να μην ζήσουμε τον εφιάλτη των 90¨ (οι παλιοί δασάρχες και ορειβάτες θα θυμούνται) ή της Εύβοιας δηλώνουμε παρόν και στο κάλεσμα του ΕΟΣ Βροντούς για φύλαξη του Ολύμπου , χάνοντας πολύτιμες ώρες από τον βραδινό μας ύπνο (αφού το ξαναήπαμε : χρόνο ΔΕΝ έχουμε). Το ευχάριστο, ξαναβρήκαμε παλιούς φίλους , που σαν σύμπτωση ήταν εθελοντές ΟΠΟΥ πηγαίναμε και εμείς!

Καλό και ΑΣΦΑΛΕΣ καλοκαίρι

Συντονιστής ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !