12 Αυγούστου 2021

Ο Όλυμπος, τα Πιέρια, η Πιερική γη και όλη η Ελλάδα μας χρειάζεται.




Η ΝΔ δύο χρόνια τώρα κυβερνά τον τόπο με μόνο μέλημα την επικοινωνιακή πολιτική χρηματοδοτώντας τα ΜΜΕ. Όμως, από ένα τεραστίων διαστάσεων αρνητικό συμβάν αποδείχθηκε ότι το πληρωμένο πολιτικό marketing δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα.

Τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής της είναι πλέον ορατά σε όλους. Η υγεία, η οικονομία, το περιβάλλον, η εργασία, η προστασία του πολίτη, η παιδεία έχουν πληγεί τα μέγιστα. Μία συγγνώμη του κ. Μητσοτάκη δεν αρκεί.

Η Ν.Ε. Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ καλεί όλα τα μέλη του κόμματος, όλους τους φίλους και όλους τους συμπολίτες μας να είναι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Να λάβουν όλα τα προστατευτικά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα να βρίσκονται σε εγρήγορση, προκειμένου να πλαισιώσουν κάθε ομάδα πρωτοβουλίας για την διαφύλαξη και την προστασία του, ο καθένας όπως μπορεί δια του εθελοντισμού για να καλύψουμε τα τεράστια κενά του κρατικού μηχανισμού και της κυβερνητικής ανυπαρξίας.

Ο Όλυμπος, τα Πιέρια, η Πιερική γη και όλη η Ελλάδα μας χρειάζεται. Ο πόνος, οι καταστροφές και οι όποιες κοινωνικές αρνητικές επιπτώσεις βιώνουμε , δεν έχουν "χρώμα" σε αντίθεση με τα αίτια που προκαλούν την περιβαλλοντική κρίση, τα οποία έχουν και "χρώμα" και κοινωνικό αρνητικό πρόσημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !