12 Αυγούστου 2021

Η Alpha Bank ζήτησε μείωση μισθώματος στο μισό για να παραμείνει στον Πλαταμώνα !
Με αφορμή το θέμα που προέκυψε σχετικά με την πρόθεση της τράπεζας Alpha bank να κλείσει το κατάστημά της στην κοινότητα του Πλαταμώνα, και για την σωστή ενημέρωση των δημοτών μας πρέπει να αναφέρουμε τα παρακάτω .Πρόσφατα η τράπεζα αποφάσισε να κλείσει το συγκεκριμένο κατάστημα . Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις και παρεμβάσεις τόσο δικές μου όσο και άλλων παραγόντων, επιχειρήθηκε να βρεθεί λύση, καθώς το κατάστημα εξυπηρετεί δημότες, τουριστικούς επαγγελματίες και επισκέπτες στην ενότητα του Ανατολικού Ολύμπου.
´Ετσι, στη συνέχεια η τράπεζα κατέθεσε αίτημα μείωσης του μισθώματος του συγκεκριμένου ακινήτου, ιδιοκτησίας του δήμου Δίου-Ολύμπου, κατά 50%, από 1200€ μηνιαίως να γίνει 600€. Το θέμα τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο με μεγάλη πλειοψηφία απέρριψε το παραπάνω αίτημα .
Παρ´όλα αυτά, συνεχίζουμε τις προσπάθειες προκειμένου να επιτύχουμε την παραμονή του καταστήματος στον Πλαταμώνα. Οποιαδήποτε βελτιωμένη πρόταση έρθει, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, που είναι και αρμόδιο να αποφασίσει.

Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !