21 Ιουλίου 2021

Το Katerinipress δεν ανήκει σε Κανένα Πολιτικό Φορέα ούτε επιχειρηματία


 Ίσως να ξενίζει κάποιους, ένα τοπικό ΜΜΕ να διατηρει την αξιοπιστία του αλλά και την αντικειμενικότητά του. Πράγματι. Σε μια κοινωνία όπου το 80-90 % των ΜΜΕ εξαρτώνται οικονομικά από πολιτικούς ή επιχειρηματίες , το να καταφέρνεις να διατηρείσαι ακομμάτιστος είναι παράδοξο και παράξενο. 


Μέσα σε λίγες ημέρες, χαρακτηριστίκαμε "Φασίστες" από τη μια πλευρά αλλά και υποστηρικτές των "λαθρομεταναστών" από την άλλη. Αρκετοί μας κατηγόρησαν  ότι βγήκαμε ξανά στο προσκήνιο διότι μυριστήκαμε "φρέσκο" χρήμα στις εκλογές που έρχονται. Κάποιοι άλλοι, ότι τώρα που βρισκόμαστε στη Γερμανία έχουμε το χώρο να γράφουμε χωρίς να εκτιθέμεθα τόσο λόγο απόστασης. Ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά αυτές τις ημέρες. Αρκετά εκ των οποίων μας δίνουν απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, ανώνυμοι αλλά και επώνυμοι αναγνώστες που γνωρίζοντας την έδρα μας, Γερμανία, απορούν πως μπορούμε να παρακολουθούμε και να καταγράφουμε τόσο στενά την τοπική επικαιρότητα. Αυτό λέγεται Αγάπη και Νοσταλγία για τον τόπο που γεννηθήκαμε και ανδρωθήκαμε δημοσιογραφικά.  Υπάρχουν πολλοί εκλεκτοί συνάδελφοι στην Κατερίνη που κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε κι εμείς. Πάντα όμως με γνώμονα τη Δημοκρατία και την ελεύθερη βούληση. Εδώ δημοσιεύονται και θα δημοσιεύονται τα πάντα που αφορούν την Πιερία απ΄όλες τις παρατάξεις και όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ιδιότητας, χρώματος, φύλου ή ότι άλλο.

Σας ευχαριστούμε Θερμά που μας ανεβάζετε καθημερινά. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε Δυνατά, έστω και με καθόλου έσοδα από την τοπική διαφήμιση.


Χάρης Μπαζάκος


ΥΓ: Μπορείτε να μας στέλνετε τα Δελτία Τύπου σας, τις καταγγελίες σας, τις φωτογραφίες σας ή ότι άλλο επιθυμείτε στο katerininews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !