4 Ιουλίου 2021

Νυφούλα στην κορυφή του Ολύμπου γνωστή επιχειρηματίας του Βόλου
Μπορεί το προσκλητήριο να έγραφε οτι θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου χθες , 3 Ιουλίου του 2021, όμως οι καλεσμένοι φορούσαν χειμερινά ρούχα! Και ο λόγος; Η επιχειρηματίας Τέα Αντωνίου και ο εκλεκτός της καρδιάς της Αργύρης Βαραλής, αποφάσιαν να παντρευτούν στην κορυφή του Ολύμπου!

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε έναν αντισυμβατικό γάμο, σε ένα από τα πιο αγαπημένα τους τοπία. Εκεί, τους ακολούθησαν λίγοι προσκεκλημένοι, οι οποίοι δέχθηκαν να κάνουν… ορειβασία για να φτάσουν στο καταφύγιο.

Το ζευγάρι περνάει τον ελεύθερο χρόνο του στη φύση, ασχολούμενο με τον αθλητισμό και ο Όλυμπος ήταν ένας κοινός τόπος όταν αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Το μυστήριο τελέστηκε στο εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία, στα 2.803 μέτρα!

O αθλητής και η επιχειρηματίας κόρη του αείμνηστου Άγγελου Αντωνίου συνδέονται εδώ και χρόνια. Η πρόταση γάμου ήρθε γρήγορα, όταν ο Αργύρης κατάλαβε πως η Τέα είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του. Κουμπάρος τους ο Γιώργος Παπαϊωάννου.

Η Τέα Αντωνίου από το 2001 που τελείωσε τις σπουδές της, εργάζεται για την εταιρεία ANTOPACK AE την οποία ίδρυσε ο πατέρας της, ενώ από το 2010 έχει αναλάβει χρέη διευθύνουσας συμβούλου. Παράλληλα, είναι ιδιοκτήτρια του Ράδιο ΒΕΡΑ και του εμπορικού κέντρου OLD CITY στα Παλαιά Βόλου.

thenewspaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !