4 Ιουλίου 2021

΄Σερρες: Βρήκε σε ΑΤΜ 1700 ευρώ και τα παρέδωσε στην τράπεζα
Άνθρωποι με συνείδηση, που δεν υπολογίζουν τα χρήματα, όταν αυτά είναι ξένα, ακόμα και σε δύσκολες περιόδους, ευτυχώς υπάρχουν ακόμα.
Το παράδειγμα του Σερραίου , Γιώργου Βαλούντου, προπονητή στην Ελπίδα Σκουτάρεως, είναι ακόμα ένα δείγμα ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.


Το μεσημέρι της Πέμπτης, 1 Ιουλίου, γύρω στις 14:00, την ώρα ακριβώς που ετοιμαζόταν να χρησιμοποιήσει το ATM της Πειραιώς στην Οδό Βενιζέλου, ο Γιώργος άκουσε έναν περίεργο ήχο απ' το μηχάνημα. Στη συνέχεια, είδε προς μεγάλη του έκπληξη να ανοίγει το πορτάκι των καταθέσεων και να βγαίνουν... 1.700 ευρώ!

Ο ίδιος, δε σκέφτηκε ούτε στιγμή να τα κρατήσει και, την αμέσως επόμενη μέρα, επικοινώνησε με το Διευθυντή του καταστήματος, με τον τελευταίο να διαπιστώνει τελικά ότι τα χρήματα ανήκαν σε ηλικιωμένο άντρα απ' το Πεθελινό.


Όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, ο ηλικιωμένος είχε επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει το ATM για κατάθεση και, λόγω του ότι ένα απ' τα χαρτονομίσματα δεν μπορούσε να γίνει δεκτό, το μηχάνημα έβγαλε τελικά ολόκληρο το ποσό.

Τα 1.700 ευρώ, επεστράφησαν τελικά στον κατοχό τους, που σίγουρα χρωστά ευγνωμοσύνη στο Γιώργο Βαλούντο, ο οποίος βρήκε και παρέδωσε τα λεφτά χωρίς δεύτερη σκέψη.


serraikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !