19 Ιουλίου 2021

Σύγχρονος χώρος Πρώτων Βοηθειών στο Κόκκινο Νερό Λάρισας




Σύγχρονο χώρο Παροχής Πρώτων Βοηθειών, πλήρως εξοπλισμένο με αυτόματο απινιδιωτή, καρδιογράφο και όλη τη σχετική υποδομή ξεκίνησε να λειτουργεί το ΚΕΑΝ στο Κόκκινο Νερό στο πλαίσιο λειτουργίας τηςΔομής Ασυνόδευτων Ανήλικων και σε συνεργασία με τοΔήμο Αγιάς.

Ο χώρος υποστηρίζεται από το προσωπικό της Δομής με ωφελούμενους τα παιδιά αλλά και όλους όσους χρειαστούν άμεση βοήθεια.

Την περιοχή του Κόκκινου Νερού όλο το καλοκαίρι την επισκέπτονται χιλιάδες παραθεριστές και οι ανάγκες είναι μεγάλες και η άμεση επέμβαση σε έκτακτες καταστάσεις μπορεί να σώσει ζωές.

Ήδη εχθές διεξήχθη σεμινάριο από στο προσωπικό τηςΔομής αλλά και στους ωφελούμενους για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ λίγο μετά ο Ιατρός της Δομής εκλήθη περί τη 1.00 πμ για περιστατικό ογδοντάχρονης γυναίκας χωρίς αισθήσεις. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης με τη χρήση απινιδωτή και διασωληνώθηκε αμέσως.

Δυστυχώς η γυναίκα κατέληξε λίγο μετά.

Ο Χώρος Παροχής Πρώτων Βοηθειών στη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων του ΚΕΑΝ στο Κόκκινο Νερό θα είναι stand by συνεχώς και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη συνεργειών προς όφελος τόσο των ανηλίκων όσο και της Τοπικής Κοινωνίας.

Είναι η αρχή μιας σειράς δράσων που αναμένεται να εξελιχθούν το επόμενο διάστημα.

Πληροφορίες: Δομή Κόκκινου Νερού: 2495092257
pineiosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !