30 Ιουνίου 2021

Ο Κύπριος προπονητής του Πιερικού, Μάριος Παναγιώτου στον Super Sport FM 104,0




Ο Κύπριος προπονητής του Πιερικού, Μάριος Παναγιώτου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.


Για την πορεία του Πιερικού: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις. Ένα πρωτάθλημα που έγινε μετά την καραντίνα. Το άσχημο για την ομάδα μας ήταν πως η Κατερίνη, ήταν στο κόκκινο, έτσι δεν μπορούσαν ούτε προπονήσεις σε μικρά γκρουπ να κάνουν. Άρα όταν αναλάβαμε την ομάδα βρήκαμε και σοβαρά προβλήματα φυσικής κατάστασης. Το θετικό ήταν ότι η διοίκηση στάθηκε διπλά σε όλους μας και πετύχαμε τον μεγάλο στόχο»

Για το σχεδιασμό της ομάδας: «Θέλουμε να σταθεροποιηθούμε στην Β’ Εθνική και να στηρίξουμε με ένα πλάνο τριετές με παίκτες της εν λόγω περιοχής. Ο Νομός Πιερίας είναι μεγάλος νομός και είναι εφικτό να επενδύσουμε και να εντάξουμε καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα.»

Για τους Κύπριους προπονητές:« θεωρώ ότι η σχολή προπονητών είναι σε πολύ καλό επίπεδο Δεν δίνεται πίστωση χρόνου στον Κύπριο προπονητή. Δεν έχω προτάσεις από Κύπρο αλλά δεν με ενοχλεί. Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής δεν παίρνει το χρόνο που επιβάλλεται. Είναι θέμα νοοτροπίας»

Για Κύπριους παίκτες:« Βεβαίως και με ενδιαφέρουν οι Κύπριοι παίκτες και θα ήθελα να συνεργαστώ στον Πιερικό. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής εχει εξελιχθεί και θεωρώ ότι εχει αρκείτο μέλλον.»




https://www.sport-fm.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !