30 Ιουνίου 2021

Νίκος Ντούλας: Οι Εστιάτορες δε θα συμβάλουμε στη διαίρεση του ελληνικού λαού σε "λεπρούς" ή μη"




"Με αισθήματα λύπης, οργής και αγανάκτησης άκουσα χθες τις ανερμάτιστες ανακοινώσεις κυβερνητικών παραγόντων (Γεραπετρίτη, Γεωργιάδη), που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν χιλιάδες επιχειρήσειςς του κλάδου σε λουκέτο, καθώς και χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία.

Είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να θέλει να μετατρέψει τους επαγγελματίες της εστίασης σε όργανα ελέγχου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όπως αυτό του εμβολιασμού ή μη των πελατών μας.

Η απάντηση μας σε αυτούς τους παρανοϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης είναι πως δεν συναινούμε αφενός να μετατραπούμε σε αστυνόμους και αφετέρου δεν δεχόμαστε να συμβάλουμε στη διαίρεση του ελληνικού λαού σε "λεπρούς" ή μη".

Ταυτόχρονα και ως Γραμματέας της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Πιερίας ο κ. Ντούλας τόνισε τα εξής: "Λυπούμαι γιατί ανδρώθηκα πολιτικά σε μία παράταξη, όπως την ίδρυσε ο Κωσταντίνος Καραμανλής που παραδοσιακά στήριζε το επιχειρείν και τον κόσμο της εργασίας, σε αντίθεση με την σημερινή ηγεσία του κόμματος που συνειδητά πλέον καταδικάζει τους εναπομείναντες ανθρώπους της εργασίας στον όλεθρο.

Καθιστώ σαφές προς την κυβέρνηση πως οι ανοησίες που ανακοίνωσε σήμερα δια στόματος Γεωργιάδη, δεν θα εφαρμοστούν από το σύνολο των συναδέλφων.

Καλώ τους συναδέλφους σε όλη την επικράτεια να είναι υπ' ατμόν και σε αγωνιστικό παλμό".



Νίκος Ντούλας πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !