30 Ιουνίου 2021

Σε ξωκλήσι στο Δίον έκρυβε η οικιακή βοηθός από την Καρίτσα την κλεμμένη πιστωτική κάρτα !




Πίσω από εικόνα σε ξωκλήσι στο Δίον Πιερίας έκρυβε οικιακή βοηθός την κλεμμένη πιστωτική κάρτα που είχε αποσπάσει από την ηλικιωμένη γυναίκα την οποία φρόντιζε τα τελευταία χρόνια. Κάθε φορά που ήθελε να κάνει αγορές ή αναλήψεις πήγαινε στο εξωκλήσι του Αγίου Δημήτριου και έπαιρνε την πιστωτική κάρτα. Όταν ολοκλήρωνε τις συναλλαγές, επέστρεφε και την έκρυβε πίσω από την εικόνα που παρουσιάζει αποκλειστικά το L&O.
Η 44χρονη γυναίκα από την Καρίτσα Πιερίας, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης και υπέδειξε το ξωκλήσι που έκρυβε την πιστωτική κάρτα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ντοκουμέντο.

Η κλοπή και η απάτη αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης που αντιλήφθηκε ότι έλειπαν 51.000 ευρώ από τον προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 44χρονη εργάζονταν περιστασιακά ως οικιακή βοηθός στην οικία ηλικιωμένης γυναίκας στο χωριό Βροντού. Με την 87χρονη γυναίκα που φρόντιζε, είχε αναπτύξει μεγάλη οικειότητα και την έπεισε να βγάλει πιστωτική κάρτα, για να αποφεύγει όπως της είπε την ταλαιπωρία στις αγορές της, και να μπαίνουν τα χρήματα της σύνταξης κατευθείαν στο λογαριασμό της, και να μην τα παραλαμβάνει από τον ταχυδρόμο.


Όταν εκδόθηκε η κάρτα την κράτησε ο οικιακή βοηθός με την συναίνεση της 87χρονης . Η ηλικιωμένη μετά από λίγες ήμερες το μετάνιωσε και ζήτησε πίσω την κάρτα. Βέβαια η πανούργα οικιακή βοηθός δεν την επέστρεψε και είπε ψέματα στην γιαγιά, ότι την κατέστρεψε. Η 87χρονη την πίστεψε, με αποτέλεσμα σε διάστημα έξι μηνών να αδειάσει τον τραπεζικό της λογαριασμό. Σύμφωνα με την Ασφάλεια Κατερίνης, στο λογαριασμό της είχαν μείνει μόνο 9.000 ευρώ.

Η «χρυσοχέρα» οικιακή βοηθός με τη χρήση της κλεμμένης κάρτας πραγματοποίησε από τις αρχές του έτους αγορές από διάφορα καταστήματα, προμηθευόταν καύσιμα ενώ έκανε αναλήψεις και μεταφορές διάφορων χρηματικών ποσών, συνολικής αξίας 51.471,58 ευρώ.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και μία ηλεκτρική σκούπα, που όπως προέκυψε είχε αγοράσει με την κλεμμένη κάρτα και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

Η κλεμμένη τραπεζική κάρτα βρέθηκε πίσω από εικόνα στο ξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου.


https://www.lawandorder.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !