3 Ιουνίου 2021

Παραχώρηση χώρου στέγασης στο Μελισσοκομικό Σύλλογο Πιερίας
Την παραχώρηση στέγης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προς το Μελισσοκομικό Σύλλογο Πιερίας ζητά η βουλεύτρια Πιερίας (ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ) Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, στηρίζοντας σχετικό αίτημα του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας «Άγιος Φιλάρετος, ο Ελεήμων».


Συγκεκριμένα ο Μελισσοκομικός Σύλλογος αιτείται προς το ΥΠΑΑΤ την παραχώρηση προς χρήση για 20 χρόνια, του αυτόνομου χώρου δίπλα στις εγκαταστάσεις του κέντρου ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Κατερίνης, (παλιό μηχανουργείο).


Η πρόταση για τη στέγαση του Συλλόγου


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα Σκούφα, απευθυνόμενη στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των εξαιρετικά πολλών θεμάτων - προκλήσεων που καλείται να αντιμετωπίσει το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας, προστίθεται αυτό της έδρας και στέγασής του, τη χειρότερη μάλιστα χρονική στιγμή, τώρα που εξερχόμαστε από το δεύτερο σκληρό lockdown και οι πόροι όλων των συλλόγων έχουν εξανεμισθεί.


Ενόψει της άριστης συνεργασίας του Συλλόγου με τον φορέα ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης των μελισσοκόμων, προτείνεται η στέγαση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας σε αυτόνομο χώρο δίπλα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Κατερίνης (παλιό μηχανουργείο) για είκοσι χρόνια, μετά την πάροδο των οποίων θα αποδεσμευτεί ο χώρος, και θα επιστραφεί και πάλι στο Υπουργείο.


Όπως αναφέρει η βουλεύτρια Πιερίας, ο Σύλλογος δεσμεύεται για την άμεση και καλή συνεργασία με τους λοιπούς φορείς και τις υπόλοιπες υπηρεσίες χωρίς να εμποδίζει τη λειτουργία τους και αναλαμβάνει όλες τις δαπάνες που θα βαρύνουν τη λειτουργία του χώρου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !