3 Ιουνίου 2021

Ο 1ος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Κατερίνη




Ο 1ος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων λειτουργεί στην Κατερίνη. Η υπηρεσία φόρτισης εγκαταστάθηκε από τη ΔΗΠΑΚ Α.Ε. στο Δημοτικό πάρκινγκ (Δημαρχείο), ενώ παρέχεται δωρεάν στους χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Στο χώρο έχει δεσμευτεί θέση ελεγχόμενης στάθμευσης αυτοκινήτου, η οποία ξεχωρίζει με ειδική πράσινη διαγράμμιση. Επιπλέον, έχει τοποθετηθεί και η απαιτούμενη σήμανση για τον εύκολο εντοπισμό της.

«Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ. Όπως αποδεικνύουμε στην πράξη, για τον Δήμο Κατερίνης η προώθηση της ηλεκτροκίνησης συνιστά προτεραιότητα και σηματοδοτεί την είσοδο του Δήμου μας σε μία οικονομία πράσινη και φιλική προς το περιβάλλον» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.



«Με σκοπό τη διευκόλυνση των κατόχων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ο σταθμός αυτός, ο οποίος θα εξυπηρετεί τις ανάγκες φόρτισης της Κατερίνης βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Σταδιακά και ανάλογα με τη ζήτηση σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε και άλλους σταθμούς στη συνέχεια» επισημαίνει από την πλευρά της, η πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ (Δημοτικά πάρκινγκ), Α.Ε. Ασημίνα Πούλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !