28 Απριλίου 2021

Η αλήθεια πάντα νικά το ψέμα όπως το φώς νικά το σκοτάδι




Την Κυριακή 25-4-2021 δέχθηκα τηλεφώνημα από κάτοικο του Κολινδρού ο οποίος διαμαρτυρήθηκε διότι όπως μου ανέφερε, έξω από Σούπερ Μάρκετ είχε σωρευτεί μεγάλος όγκος χαρτοκιβωτίων και παρουσιαζόταν πολύ άσχημη εικόνα. Δυσκολεύτηκα να τον πιστέψω διότι τα υλικά ανακύκλωσης είχαν περισυλλεγεί την Παρασκευή. Ετοιμαζόμουν να πάω στον Κολινδρό για επιτόπιο έλεγχο, όταν με ενημέρωσαν ότι υπήρχε σχετική φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Fb). Μετά από αναζήτηση βρήκα δύο φωτογραφίες που έδειχναν μία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα. Αμέσως ενημερώθηκαν υπάλληλοι του Δήμου οι οποίοι και καθάρισαν το χώρο.
Συμπερασματικά αναφέρω τα εξής:

α. Ο Δήμος επέλυσε άμεσα το πρόβλημα, το οποίο όμως θα μπορούσε να αποφευχθεί αν οι υπάλληλοι της επιχείρησης φρόντιζαν να «σπάσουν» τα χαρτοκιβώτια πριν τα ρίξουν στους κάδους (ως γνωστόν το Σαββατοκύριακο τα Σούπερ Μάρκετ ήταν ανοιχτά)

β. Οι ενέργειες του δήμου για επίλυση του προβλήματος εκδηλώθηκαν μετά από το τηλεφώνημα κατοίκου του Κολινδρού ο οποίος ενεργώντας ΣΩΣΤΑ ειδοποίησε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητος.

γ. Ο «πόλεμος του πληκτρολογίου» δεν επιλύει προβλήματα διότι ο Δήμος δεν έχει ειδικό υπάλληλο για να παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

δ. Κάθε πολίτης που ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ και θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βοηθήσει στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής όχι μόνον για καθαρότερους χώρους αλλά και για την επίλυση χρονίων προβλημάτων του Δήμου, μπορεί να τηλεφωνεί στα παρακάτω τηλέφωνα:
(1) Δημαρχείο (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες) : 2353 353100

(2) Δ.Ε. Αιγινίου : Αντιδήμαρχος Παππάς Βασίλειος : 694 6955554 (Αντιδήμαρχος Καθαριότητος)

(3) Δ.Ε. Κολινδρού : Αντιδήμαρχος Παραλυκίδης Κωνσταντίνος : 694 2922626

(4) Δ.Ε. Μεθώνης : Αντιδήμαρχος Προβατίδης Λάζαρος : 694 6817805

(5) Δ.Ε. Πύδνας : Αντιδήμαρχος Πουρτσίδης Πασχάλης : 694 6813581

Παράκληση προς όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, πριν τοποθετήσουν χαρτοκιβώτια στους κάδους να τα «σπάζουν». Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, για να πετύχουμε πιό καθαρούς χώρους στο Δήμο μας.



Παππάς Βασίλειος

Αντιδήμαρχος Καθαριότητος

...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !