3 Ιουνίου 2020

«ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ» Κτήμα ΑΛΘΑΙΑ στο Ελατοχώρι Πιερίας



Εργαστήρι τυποποίησης και συσκευασίας Τσάι ΟΛΥΜΠΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ -ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ –ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
«ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ» Κτήμα ΑΛΘΑΙΑ
Η πορεία μας και η επιχείρησή μας

Το 2011 ξεκινήσαμε την παραγωγή του ΤΣΑΪ ΟΛΥΜΠΟΥ στο «Κτήμα Αλθαία» που βρίσκεται στο Ελατοχώρι Πιερίας, βόρεια του Ολύμπου, σε έκταση 15 στρεμμάτων.
Επεκτείνουμε την καλλιέργεια τσαγιού και σε άλλα χωράφια σε σύνολο 45 στρεμμάτων. Ταυτόχρονα δημιουργούμε συνεργασίες και με άλλους παραγωγούς της περιοχής.

Το 2015 δημιουργήσαμε το «Εργαστήρι τυποποίησης και συσκευασίας «ΤΣΑΪ ΟΛΥΜΠΟΥ» ΚΤΗΜΑ ΑΛΘΑΙΑ με κύριο προϊόν το ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ και με στόχο πλέον την πώληση του τσαγιού στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Προβάλλουμε το παραδοσιακό αλλά και ευεργετικό προϊόν, το ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ στο ευρύ κοινό και την τοπική αγορά μας αλλά και στις ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα της πατρίδας μας που προσφέρουν παραδοσιακό ελληνικό πρωινό.

Το εργαστήρι τυποποίησης είναι ένας χώρος 150 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένος για την ξήρανση-διαλογή, επεξεργασία και συσκευασία του τσαγιού. Δημιουργούμε ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ προϊόντα υψηλής ποιότητας, με την πιστοποίηση της BIO HELLAS με σεβασμό στην ιστορική μας μνήμη και στον καταναλωτή.

Το 2016 προσαρμόζουμε το Εργαστήριο Τσαγιού Ολύμπου ως επισκέψιμο εργαστήρι και δημιουργούμε εκθεσιακό χώρο “ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ-HERBARIUM” των φυτών των Ολύμπου–Πιερίων με ατόφιο υλικό και φωτογραφίες.

Στο χώρο μας ενημερώνουμε για τα πολύτιμα φυτά Ολύμπου- Πιερίων, και στην διαδικασία παραγωγής του τσαγιού (ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ) προσπαθώντας να γίνουμε αρωγοί στην προσπάθεια μετάδοσης στις επόμενες γενιές σε θέματα που αφορούν: τον πλούτο της φύσης μας, την ευαισθησία για το περιβάλλον, την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας. Ο εκθεσιακός χώρος έχει ελεύθερη είσοδο και το ωράριο επίσκεψης είναι Σάββατο17:00- 19:00, Κυριακή 11:00 -13:00, τα group επικοινωνούν μαζί μας.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση λειτουργεί αξιοποιώντας τη γνώση της παλαιότερης γενιάς, συνδυάζοντας παράλληλα την ενεργό δυναμική της νεότερων μελών της οικογένειας. Η αγάπη μας για τη φύση και οι ανάγκες της εποχής για βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα μας ενέπνευσε να ξαναασχοληθούμε με την γη και ειδικά με το ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ.
Η ιδέα αυτή ξεκίνησε όταν το 2007 επιστρέφουμε στον τόπο καταγωγής μας, συνδυάζοντας την εμπειρία μας σαν ελεύθεροι επαγγελματίες δημιουργούμε έναν Θεματικό οικογενειακό ξενώνα το «Αρχοντικό Αλθαία» εμπνευσμένο από τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά του Ολύμπου.

Τα σχέδια μας συνεχίζονται στο «ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ» Κτήμα Αλθαία, με μικρότερες πειραματικές καλλιέργειες σε αγριοτριανταφυλλιές, κρανιές, αγριομηλιές και άλλα καρποφόρα καθώς και σε άλλα αρωματικά φυτά για την δημιουργία ενός επισκέψιμου αγροκτήματος μεταδίδοντας την αγάπη μας για την φύση, τις ευαισθησίες μας για το περιβάλλον, την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας στις επόμενες γενιές.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ -ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ –ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Υπεύθυνοι: Μποστανίτη Αναστασία - Κιοσές Κωσταντίνο
Διεύθυνση: Ελατοχώρι Πιερίας (περιοχή βόρεια του ΟΛΥΜΠΟΥ)
EMAIL: althaia@hotmail.gr - ktima.althaia@in.gr

ΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6997263064 & 6997262500
FACEBOOK: www.facebook.com/tsai.Olympoy2 | www.teaofolympus.com|www.elatohori.net/hotels/althaia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !