26 Οκτωβρίου 2018

Εκστρατεία ενημέρωσης από τη VM BEAUTY για την πρόληψη του καρκίνου



Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού (25 Οκτωβρίου), η Εταιρία Φυτικών Καλλυντικών, Σαπώνων και Μπομπονιέρων, «VM BEAUTY» (οδός Περγάμου 1, Κατερίνη), πραγματοποίησε εκστρατεία ενημέρωσης για πρόληψη καρκίνου του μαστού.

Συγκεκριμένα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση μεγαλύτερου αριθμού γυναικών, κλιμάκιο εθελοντριών με επικεφαλής την υπεύθυνη της Εταιρίας, Βίκυ Μήτρου, επισκέφθηκε Υπηρεσίες και Δομές Υγείας τής Πιερίας και διένειμε, σε περισσότερες από 300 γυναίκες, ενημερωτικό υλικό που περιείχε σχετικό μήνυμα και, παράλληλα, τις διάσημες ροζ κορδέλες σε αρωματικά σαπούνια.

Πρώτος σταθμός ήταν ο ΕΟΠΥΥ Κατερίνης όπου έγινε επίσκεψη στα περισσότερα τμήματα του ιδρύματος και μοιράσθηκε σχετικό υλικό.

Επόμενος σταθμός ήταν το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, Τμήμα Γενικής Νοσηλείας, όπου το επιστημονικό προσωπικό αλλά και οι εκπαιδευόμενοι άκουσαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση και τους προσφέρθηκε το έντυπο με το σαπούνι σε ροζ κορδέλα.

Στη συνέχεια, η ομάδα της VM BEAUTY επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ, το Νοσοκομείο Κατερίνης και συγκεκριμένα το τμήμα μαστού και τη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική.

Τέλος μεγάλη ποσότητα ενημερωτικού υλικού και σαπώνων διανεμήθηκε σε πολίτες στον πεζόδρομο της πόλης, ενώ το ίδιο υλικό διανεμήθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου καθώς και στη Δομή που στεγάζει πρόσφυγες, στην Κάτω Μηλιά.

Όπως δήλωσε η υπεύθυνη της Εταιρείας VM BEAUTY Βίκυ Μήτρου: «Στηρίζουμε τον αγώνα που γίνεται κατά του καρκίνου του μαστού. Η δράση αυτή μας γεμίζει χαρά, γιατί βάζουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση μεγαλύτερου αριθμού γυναικών. Η εταιρεία μας θα συμμετέχει στο μέλλον και σε άλλες δράσεις που αποσκοπούν στο κοινό καλό.

Ευχαριστώ πολύ τις κυρίες Δέσποινα Σημαιοφορίδου και Δέσποινα Γεωργιάδου που εθελοντικά ήταν κοντά μου σ’ αυτή την προσπάθεια και βοήθησαν στη διανομή του υλικού, όπως επίσης και τον Ανδρέα Γαλανό για τη δημοσιογραφική κάλυψη της εκστρατείας ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Ευχαριστώ όμως και τα υπεύθυνα πρόσωπα των διαφόρων υπηρεσιών που επισκεφθήκαμε καθώς και τα στελέχη τους που με αγάπη μας υποδέχθηκαν και που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !