27 Οκτωβρίου 2018

National Can: Οικονομικές λύσεις συσκευασίας στη Μεθώνη Πιερίας



Tο φαγητό σε κονσέρβα έχει συνδεθεί λανθασμένα με οδηγούς επιβίωσης και πρόχειρο φαγητό. Η μεταλική συσκευασία έχει να κάνει με την προστασία και τη φύλαξη -ένα «θησαυροφυλάκιο» που μεταφέρεται εύκολα και κρατά αναλλοίωτο το περιεχόμενό του. Ακόμα και στην υψηλή γαστρονομία, εκεί που κάθε συστατικό και κάθε γεύση ξεχωριστά παίζει το ρόλο της, η κονσέρβα είναι η ενδεδειγμένη συσκευασία.
CHEF IN A CAN
CAN I DO IT?


Σε αεροστεγή μεταλλική συσκευασία έχουν συσκευαστεί μπάλες του τένις, εσώρουχα, καπνικά είδη, μέχρι και αέρας του βουνού!

Είναι κομψή, ανθεκτική κι ένας από τους καλύτερους τρόπους να συσκευάσεις, να φυλάξεις, να διαφοροποιηθείς. Μη ξεχνάτε ότι σε μεταλλική λευκοσιδηρά συσκευασία, που ποτέ δε θα αλλοιώσει το περιεχόμενο, μπαίνουν όλα τα τρόφιμα: φρούτα, λαχανικά, κρέας, γαλακτοκομικά, καφές, ποτά, ψάρια, σνακ, σούπες.


Δεν έχει σημασία για εμάς αν εκπροσωπείτε μία μεγάλη βιομηχανία ή μία μικρότερη επιχείρηση, είμαστε σε στενή συνεργασία με κάθε πελάτη μας. Σας παρέχουμε οικονομικές λύσεις συσκευασίας, τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και τεχνολογία αιχμής. Μην ανησυχείτε! Είστε σε καλά χέρια, ανεξάρτητα αν το προϊόν σας χρειάζεται δύναμη, φινέτσα, ή αντοχή στο χρόνο. Ή και τα τρία.
YOU CANDO IT
ART ON A CAN


Στη National Can παρέχουμε υπηρεσίες για κάθε σας βήμα στη δημιουργία της μεταλικής συσκευασίας: από την επιλογή του βέλτιστου σχεδίου για τη μορφολογία και την πιστή παραγωγή του μέχρι την εκτύπωση. Έτσι αποδίδουμε με ακρίβεια και σταθερότητα τον χαρακτήρα, τα σχέδια και τα χρώματα του brand σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας επιτρέπει να εστιάζουμε πάντα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την ασφάλεια της συσκευασίας. Εσείς μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτό που κάνετε καλύτερα: στο προϊόν σας!

72ND KLM. OLD NATIONAL ROAD THESSALONIKI - ATHENS 60066 METHONI, PIERIA GREECE
Phone: +302353051801-2-3
Fax: +302353051804
E-mail: INFO@NATCAN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !