27 Οκτωβρίου 2018

Mytilos : Εμπόριο ζωντανών οστρακοειδών στο Κίτρος



Η Mytilos ειδικεύεται στο εμπόριο ζωντανών οστρακοειδών και καρκινοειδών. Ως εταιρεία με πολυετή εμπειρία, αναβαθμίζει συνεχώς τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται από την επιλογή εώς και την παράδοση των προϊόντων, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιημένες μεθόδους κατά την επιλογή, εξυγίανση, συντήρηση, συσκευασία και αποστολή ώστε να διασφαλίσουμε την υγιεινή των ζωντανών προϊόντων και να προσφέρουμε ο,τι καλύτερο στους καταναλωτές και τους πελάτες μας.
Πελάτες μας είστε εσείς που πιστεύετε πως η ποιότητα είναι αυτή που σας κάνει να διαφοροποιείστε και να ξεχωρίζετε. Δημιουργούμε σχέσεις συνεργασίας οι οποίες βασίζονται στον επαγγελματισμό και στόχο έχουν την εξέλιξη και τη διάρκεια.


Οι μυδοκαλλιέργειές μας

Oι μυδοκαλλιέργειες μας βρίσκονται στην περιοχή της Μεθώνης Πιερίας. Οι συνθήκες στις περιοχές αυτές είναι ιδανικές για την καλλιέργεια του προϊόντος καθώς τα νερά των ποταμών που καταλήγουν στο Θερμαϊκό κόλπο διατηρούν την αλατότητα και τη θερμοκρασία στα κατάλληλα επίπεδα.



Επικοινωνήστε μαζί μας

ΜΥΤΙΛΟΣ ΙΚΕ
60064, Κίτρος Πιερίας, Ελλάδα
T. +30 2351071143
Φ. +30 2351071144
info@mytilos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !