27 Οκτωβρίου 2018

LEONIDIS Tools&Plastics στη Μεθώνη



Κατασκευάζουμε το ιδανικό καλούπι για πλαστικό σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Δώστε μας την ιδέα σας είτε σε απλό σχέδιο είτε σε μηχανολογικό σχεδιαστικό πρόγραμμα CAD και δείτε τη να γίνεται πράξη ακόμη και αν απαιτεί ένα ή τρία διαφορετικά υλικά σε μία διατομή. Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός πρακτικού και λεπτομερές σχεδίου, εξασφαλίζοντας το ιδανικό τελικό πλαστικό προφίλ.

H LEONIDIS Tools&Plastics επενδύει συνεχώς σε μηχανολογικό εξοπλισμό κατασκευής καλουπιών και σε προσωπικό. Τι σημαίνει αυτό για σας; Μείωση του κόστος ανάπτυξης του προϊόντος σας και ελαχιστοποίηση του χρόνου δημιουργίας του.

Η ομάδα κατασκευής καλουπιών λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά πρώτων υλών και την πολυπλοκότητα του σχεδίου κατά τη διάρκεια της κατασκευής κάθε καλουπιού extruder. Η διαδικασία είναι συχνά χρονοβόρα καθώς το καλούπι μπορεί να χρειαστεί να διορθωθεί σε λεπτομέρειες πολλές φορές για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μόλις όμως ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή, μπορείτε να είστε σίγουροι για την συνέπεια στην ποιότητα του παραγόμενου πλαστικού σας.

Είτε το κατασκευάζουμε στο πέντε αξόνων EDM ή στο κέντρο κατεργασίας CNC μας οι έμπειροι μηχανουργοί της LEONIDIS Tools&Plastics έχουνε την ικανότητα να παραδίδουν καλούπια extruder.

Οι δυνατότητές μας είναι ανάμεσα στις υψηλότερες στα πρότυπα της Βιομηχανίας Πλαστικών Προφίλ. Επιδιώκουμε από την αρχή να κάνουμε το καλούπι σας σωστό για να μπορεί στην συνέχεια να παράγει σταθερά το επιθυμητό πλαστικό σας για πολλά-πολλά χρόνια.

73 χλμ. Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Κατερίνης. Μεθώνη Πιερίας, 600 66, Τ.Θ. 3806
e-mail: info@leonidis.gr
Τηλέφωνο: +30 23530 51027
Fax: +30 23530 51154

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !