19 Οκτωβρίου 2018

Η βρεφονηπιοκόμος Αθανασία Γ. Στεφανίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης



H Αθανασία Γ. Στεφανίδου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου. Η βρεφονηπιοκόμος μπαίνει στην ομάδα μας για να προσφέρει την εμπειρία της και μία άλλη προσέγγιση σε μία σειρά από σημαντικά θέματα που αφορούν τα παιδιά μας.



Μητέρα και η ίδια, είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε γραμματέας και μετέπειτα αντιπρόεδρος του δ.σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου από το 2009 ως και το 2011, ενώ έχει και ενεργή παρουσία στον Εθελοντισμό και φυσικά έχει δουλέψει αρκετά χρόνια σε παιδικούς σταθμούς στην Κατερίνη.



«Σκέφτηκα πολύ πριν πάρω την απόφασή μου, δέχτηκα πολλές προτάσεις, αναζήτησα πληροφορίες για κάθε υποψήφιο, προσπάθησα να καταλάβω πραγματικά τι συμβαίνει στον τόπο μου και τι διακυβεύεται στα χρόνια που έρχονται. Επέλεξα τον Θανάση Λιακόπουλο και την εξαιρετική ομάδα συμβούλων του συνδυασμού του, γιατί συνδυάζει 4 στοιχεία που σπάνια βλέπεις να συνδυάζονται:

- Είναι έμπειρος

- Έχει φρέσκιες ιδέες και θέλει / ξέρει πώς να τις εφαρμόσει

- Ακούει, πιστεύει πραγματικά στη ΣΥΝδιοίκηση και το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ

- Έχει ανθρωπιά και νοιάζεται πραγματικά»



Στο θέμα των παιδικών σταθμών, σήμερα ο Δήμος μας βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από αυτή του παρελθόντος. Είναι όμως η ώρα να ανεβάσουμε ταχύτητα και αφού θέλουμε να κάνουμε την Κατερίνη τον πιο φιλικό Δήμο στην Ελλάδα για νέους γονείς, σκοπεύουμε την επόμενη τετραετία να:

- Κατασκευάσουμε νέους βρεφικούς σταθμούς, στην Κατερίνη και τα χωριά του Δήμου μας

- Να αναβαθμίσουμε ριζικά τις υποδομές των υπαρχόντων

- Να λύσουμε το οξύ πρόβλημα της έλλειψης μόνιμου προσωπικού



Με αυτό το πρόβλημα που αφορά τη ζωή χιλιάδων ζευγαριών και των παιδιών τους θα ασχοληθούν πολλά μέλη του συνδυασμού μας, ακούγοντας την κοινωνία. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ




Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !