19 Οκτωβρίου 2018

ATRION HIGHLAND HOTEL στο Ελατοχώρι



Η χειμερινή χάρτα το θεωρεί πλέον ως έναν εκλεπτυσμένο προορισμό, για κάποιον που θέλει να ξεφύγει από τις επαναλήψεις και να βιώσει το απόλυτο Ελβετικό τοπίο σε λίγη ώρα από την συμπρωτεύουσα.

ΑΤΡΙΟΝ, ένα highland hotel, υψηλής αισθητικής και αντίληψης, τόσο στο design όσο και στο service. Ένας υπέροχος διάκοσμος σας καλωσορίζει εντυπωσιακά με την είσοδό σας. Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται στα δωμάτια. Η παράδοση δίνει ένα γλυκό φιλί την λιτή πολυτέλεια.

Kαθίστε δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας, ή απολαύστε από το μπαλκόνι την απέραντη καταπράσινη θεα, που καταλήγει στο βαθύ μπλε του Θερμαϊκού. Η γευσιγνωσία είναι μεράκι μας και το κρασί φετίχ από την ενημερωμένη κάβα. Η απόλυτη χειμερινή απόλαυση ονομάζετε 'ΑΤΡΙΟΝ', μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

ATRION HIGHLAND HOTEL

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό ή ένα ζεστό ρόφημα στο κομψό μπαρ του ξενοδοχείου. Παρέχεται και υπηρεσία δωματίου κατόπιν αιτήματος.

Παλιός Οικισμός Ελατοχωρίου Πιερίας, Μακεδονία.

Το Atrion Highland Hotel απέχει 8χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου και 36χλμ. από την πόλη της Κατερίνης.

Παλιό Ελατοχώρι
Τηλ: +30 23510 82300
Φαξ: +30 23510 82344
Email: info@atrionhotel.gr
Website: http://www.atrionhotel.gr

Το Atrion Highland Hotel λειτουργεί όλο το χρόνο και βρίσκεται στο γραφικό οικισμό του Ελατοχωρίου, μέσα σε ένα πυκνό δάσος. Διαθέτει εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ, σάουνα, δωρεάν Wi-Fi και κομψά διακοσμημένα δωμάτια με θέα στο βουνό.

Συνδυάζοντας παραδοσιακή και μοντέρνα επίπλωση, κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και επιφάνεια εργασίας σε αντικέ στυλ. Το μπάνιο περιλαμβάνει χειροποίητο καθρέφτη και κομψό νιπτήρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό ή ένα ζεστό ρόφημα στο κομψό μπαρ του ξενοδοχείου. Παρέχεται και υπηρεσία δωματίου κατόπιν αιτήματος.

Το Atrion Highland Hotel απέχει 8χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου και 36χλμ. από την πόλη της Κατερίνης. Το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε απόσταση 112 χιλιομέτρων. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση.

Παροχές Ξενοδοχείου

Μπαρ , Κήπος, Ανελκυστήρας, Χώρος φύλαξης αποσκευών, Κλιματισμός.
Δραστηριότητες

Σάουνα , Υδρομασάζ, Εσωτερική πισίνα.
Υπηρεσίες

Υπηρεσία δωματίου, Ενοικίαση ποδηλάτων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Φαξ/Φωτοτυπικό, Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο (με χρέωση).
Ίντερνετ

Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δεν χρεώνεται .
Πάρκινγκ

Δωρεάν! Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, η κράτηση δεν είναι εφικτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !