19 Οκτωβρίου 2018

Alseides Boutique Hotel στο Ελατοχώρι

Η ομορφιά και η γαλήνη του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με το καλό γούστο, την διακριτική πολυτέλεια των χώρων, την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και το σέρβις υψηλού επιπέδου, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μία ευχάριστη διαμονή, όλες τις εποχές του χρόνου. Οι Αλσηίδες αποτελούν το ιδανικό ορμητήριο σας για πολιτιστικές αναζητήσεις,φυσιολατρικές εκδρομές, γευστικές απολαύσεις και χειμερινά σπόρ. Μπορείτε επίσης να αφεθείτε στην χαλαρωτική αισθητική και ηρεμία των χώρων καθώς και στην τονωτική απόλαυση του Spa, της σάουνα, του χαμάμ ή του γυμναστηρίου μας. Η ιδανική τοποθεσία του ξενοδοχείου (μέσα στο δάσος αλλά και δίπλα σε εγκαταστάσεις εστίασης-αναψυχής), σας επιτρέπει με την ίδια ευκολία να αποδράσετε στη πανέμορφη φύση για μία πεζοπορία ή διαλογισμό, να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες όπως η ορειβασία, η ιππασία, το σαφάρι 4Χ4, ή να κάνετε σκί και snow-board στο χιονοδρομικό κέντρο που απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα.


Αλσηίδες Νύμφες

Οι Νύμφες ήταν μικρές θεότητες της Ελληνικής Μυθολογίας, που επέβλεπαν καθετί που ομορφαίνει και ζωογονεί τη φύση. Οι Έλληνες πίστευαν ότι οι νύμφες ενέπνευσαν τους θνητούς να γράφουν ποιήματα και να οραματίζονται το μέλλον. Γι' αυτό οι ποιητές λέγονταν νυμφόληπτοι. Κατοικούσαν στις κορφές των βουνών, στα ποτάμια, στα ρυάκια, στις πηγές, στα δάση, στις κοιλάδες, στις σπηλιές, στα δέντρα και συνόδευαν τους διάφορους θεούς και κυρίως τον Πάνα. Οι Νύμφες είχαν διάφορα ονόματα, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους ή το όνομα του πατέρα τους. Οι Αλσηίδες Νύμφες πήραν το όνομα τους από τα άλση όπου προστάτευαν την χλωρίδα. Κατά τον Όμηρο κατοικούσαν στα άλση, στις πηγές των ποταμών και στα χλοερά λιβάδια (Ομήρου Ηλιάδα, 20.4).

Το ξενοδοχείο Αλσηίδες Boutique Hotel

Το Αλσηίδες Boutique Hotel ξεκίνησε τη λειτουργία του τα Χριστούγεννα του 2007 και είναι Μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής κλασικού τύπου που δένει απόλυτα με το περιβάλλον. Διαθέτει 10 υπέροχα δωμάτια με τζάκι και εκλεπτυσμένη διακόσμηση, θέα στο Θερμαικό κόλπο και στα Πιέρια, μπάρ που λειτουργεί όλη τη μέρα, μεγάλο κεντρικό τζάκι, θέα, αίθουσα διασκέψεων και συνεδρίων, εξοπλισμένο γυμναστήριο, Spa, σάουνα και χαμάμ.

Παλιό Ελατοχώρι
Τηλ: +30 2351 0 82812
Φαξ: +30 2351 0 82813
Email: info@alseides.gr
Website: http://www.alseides.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !