27 Σεπτεμβρίου 2018

Η Άννα Αθανασάκη υποψήφια με τον Γιώργο Νταντάμη



Φίλες και φίλοι,



Η Κατερίνη πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Μέσα από τον οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό μου χώρο, μέσα από την πολυεπίπεδη ενασχόλησή μου με τα κοινά, γνώρισα την πόλη και τις τοπικές κοινότητες, τις γειτονιές, τους ανθρώπους, τις αγωνίες και τα προβλήματά τους.

Με ξεκάθαρο στόχο να εργαστούμε πέρα από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές για να γίνει η Κατερίνη, ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ αντιλαμβάνομαι την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής μου στις δημοτικές εκλογές του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Νταντάμη, με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη για την πόλη μας, ως ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών μας και γνωρίζοντας τις υψηλές προσδοκίες τους, δηλώνω ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την Κατερίνη της βιώσιμης ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και της επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.

Η Κατερίνη ανήκει σε όλους ανεξαίρετα τους δημότες της και δεν πρέπει να είναι μόνιμη αποκλειστικότητα για κανέναν. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ με επικεφαλής τονΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΝΤΑΜΗ, μία ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΣ με θετικό πρόσημο και αποτύπωμα σε όλη του τη διαδρομή, με όραμα, σχέδιο και γνώση μπορούμενα αξιοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να οικοδομήσουμε τον νέο Δήμο Κατερίνης. Έναν Δήμο που θα υπηρετεί τον πολίτη, τις νέες γενιές, ενώ θα διασφαλίζει την πορεία προς τα εμπρός, την πρόοδο και την ευημερία για όλους.



Άννα Αθανασάκη

Φαρμακοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !