26 Απριλίου 2018

2 θέσεις Επιμελητών Β Ψυχιατρικής στο ΓΝ Κατερίνης



Το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης - Ψυχιατρικός Τομέας προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ :



ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



- Μία (1) θέση Επιμελητή Β’ Ψυχιατρικής για τον Ψυχιατρικό Τομέα του Γ.Ν.Κατερίνης



- Μία (1) θέση Επιμελητή Β’ Ψυχιατρικής (για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας) Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν. Κατερίνης



Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 4/5/2018 ώρα 12 μ.μ. και λήγει στις 24/5/2018 ώρα 23:59.



Μέχρι την ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας , ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 3ης Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο ή να αποστείλει ταχυδρομικά είτε με συστημένη επιστολή είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς, σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα.



Ο υποψήφιος που υποβάλλει υποψηφιότητα στο ίδιο Συμβούλιο, καταθέτει έναν φακέλο δικαιολογητικών με εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης στο φάκελο.



Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής των εγγράφων, για το εμπρόθεσμο της κατάθεσης λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία παράδοσής τους για αποστολή και όχι η ημερομηνία παραλαβής από την παραπάνω αρμόδια υπηρεσία.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ 

ΠΗΓΗ: https://www.diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !