26 Απριλίου 2018

Το αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό του συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας



Μια ξεχωριστή, όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ", που κατέκλυσαν γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της Κατερίνης, το περασμένο Σάββατο, στον μεγάλο ετήσιο χορό, που για άλλη μία χρονιά διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία.

Η αθρόα προσέλευση ατόμων, οι οποίοι κατέκλυσαν από νωρίς το απόγευμα την αίθουσα έδωσε εντυπωσιακή διάσταση και ξεχωριστό παλμό, στο δυναμικό κρητικό γλέντι, που διήρκεσε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου του Δ.Σ. Κων/νου Μανιουδάκη, ο οποίος ευχαρίστησε ολόκαρδα για τη μεγάλη ανταπόκριση των μελών και κυρίως των φίλων του συλλόγου και σε αυτό το κάλεσμα των «ΣΤΑΥΡΑΕΤΩΝ». Ειδική αναφορά έγινε επίσης στην παρουσία εκπροσώπων συλλόγων Κρητών από γειτονικές περιοχές της Πιερίας, εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.

Σύσσωμο το Δ.Σ. απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, για την προβολή των εκδηλώσεων του συλλόγου καθώς και σε όλους τους δωροθέτες, για την ουσιαστική υποστήριξή τους.

Ακολούθησε η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα όλων των ηλικιών, που πραγματοποίησαν μία ακόμα πολλά υποσχόμενη για το μέλλον του συλλόγου εμφάνιση, βασισμένη στον πλούτο και την πολυμορφία των κρητικών χορών.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς το μουσικό σχήμα του μοναδικού Αντώνη Μαρτσάκη ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό και συνοδεία τσικουδιάς, αυθεντικών κρητικών εδεσμάτων κράτησε αμείωτο το κέφι μέχρι νωρίς το πρωί.

Φωτογραφικό υλικό: Άγγελος Σταθουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !