19 Φεβρουαρίου 2018

5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης Αποκριάτικες ΕκδηλώσειςΗ Αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων και τη δ/νση του σχολείου στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Μικροί και μεγάλοι μαθητές του σχολείου και των νηπιαγωγείων, εκπαιδευτικοί και γονείς έδωσαν το παρόν και μοιραστήκανε ώρες χορού, παιχνιδιού και δραστηριοτήτων όπως το επιβάλλει η παράδοση.
Θαυμάσαμε την εκπληκτική ανιματέρ με τη θαυμάσια παράστασή της προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Απολαύσαμε το μοντέρνο χορευτικό τμήμα του σχολείου και χορέψαμε στους αποκριάτικους ρυθμούς, θαυμάζοντας τις πολύχρωμες στολές των παιδιών νηπίων και μαθητών. Ακολούθησε μοίρασμα μπαλονιών και διαγωνισμοί τραγουδιού και παιχνιδιού. Χαλαρώσαμε και ξεφύγαμε για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας δίνοντας ραντεβού και υπόσχεση για του χρόνου.

Η παραπάνω εκδήλωση και δραστηριότητα ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας, τους οποίους ευχαριστούμε για την πραγματοποίηση αυτής της ωραίας και οργανωμένης από κάθε πλευράς αποκριάτικης εκδήλωσης.Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του σχολείου Βασίλης Τσακιρίδης εύχονται σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !