19 Φεβρουαρίου 2018

Ζητείται Υποδιευθυντής για το κατάστημα Βασιλόπουλος στην Κατερίνη



Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο εμπορίας τροφίμων, με 291 Super Markets, 16 Cash & Carry, 107 franchise καταστήματα και πάνω από 13.500 εργαζόμενους.



Είναι μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize που αποτελείται από 22 εταιρίες σε 3 ηπείρους (11 χώρες), 375.000 εργαζόμενους και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 50 εκατομμύρια πελατών κάθε εβδομάδα.



Απαιτήσεις θέσης



Ο κάτοχος της θέσης έχει ως αντικείμενο, να κατευθύνει, να συντονίζει και να ελέγχει την λειτουργία του καταστήματος ώστε να εξασφαλίζεται η επίτευξη των λειτουργικών του στόχων (πωλήσεις, μικτό κέρδος, έξοδα, παραγωγικότητα) και η ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών.



Candidate profile



Προφίλ υποψηφίου


Εμπειρία σε εταιρία λιανικής πώλησης.
Απολυτήριο Λυκείου (Πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν).
Γνώση Αγγλικών και Η/Υ.

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι ικανός στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και στην καθοδήγηση ομάδας καθώς και αποτελεσματικός στην επίτευξη των εταιρικών και προσωπικών στόχων



Remuneration



Προσφέρονται
Πολύ ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών που περιλαμβάνει υψηλές αποδοχές, bonus βάσει στόχων, συμμετοχή σε ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα.
Συνεχή εκπαίδευση.
Μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

Στοιχεία επικοινωνίας



Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές παρακαλούνται να υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα on line στο  www.abcareers.gr  σημειώνοντας τον κωδικό θέσης «ΥΔΚΑΤ18».



Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Απασχόλησης



Διεύθυνση: Λεωφόρος Σπάτων 81



Ταχυδρομικός Κώδικας:153 10, Αγία Παρασκευή Τ.Θ 60011



Πόλη: Γέρακας Αττικής



Fax: 213-3333614

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !