1 Φεβρουαρίου 2017

Η Ακαδημία του Βατανιακού συγκέντρωσε τρόφιμα για άπορους συμπολίτες μας



Σε μια πολύ ωραία ενέργεια και πράξη αγάπης προχώρησε η Ακαδημία με τα τμήματα υποδομών του «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ». Τόσο τα παιδιά και οι γονείς ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της ομάδας για συγκέντρωση τροφίμων και προσέφεραν με χαρά από το υστέρημά τους τρόφιμα για τις ευπαθείς κοινωνικές οικογένειες της πόλης μας τους συνανθρώπους μας/συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη, δείχνοντας πως ο σκοπός της κοινωνικής εκστρατείας συνεχίζεται.

Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα, της προσφοράς και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας με την τοπική κοινωνία, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Προπαιδικού τμήματος αποτελούμενη από τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομών του «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ» Ανανιάδη Σταύρο επισκέφθηκαν τη Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης που στεγάζεται στο κυλικείο του παλαιού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές έτυχαν θερμής υποδοχής με κεράσματα και χυμούς από τους εθελοντές της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης τον Αστέριο Γκλικόπουλο, τον Στάθη Ανανιάδη και τη Στέλλα Νικολάου μεταφέροντας στους μικρούς αθλητές την προσέγγιση και το έργο της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης που στηρίζεται σε εθελοντές ενώ ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου αναφέρθηκαν για τον εθελοντικό σκοπό που επιτελούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και στις πρωτοβουλίες όπως Λαϊκό φροντιστήριο σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου κ.ά.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα και μέσα απ’ αυτό τα παιδιά διαμορφώνουν και τον χαρακτήρα τους.

Ο «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ» στέκεται αρωγός σε τέτοιες ενέργειες δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.



Ο «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ» ευχαριστεί για την πολύ όμορφη φιλοξενία στους χώρους της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης και εύχεται καλή συνέχεια στο δύσκολο εθελοντικό και φιλανθρωπικό έργο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !