15 Σεπτεμβρίου 2021

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας δεν είναι αρνητική στην κατασκευή ποδηλατόδρομου στην Κατερίνη




Με αφορμή ισχυρισμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε πρόσφατη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Κατερίνης κ. Γεωργίου Νταντάμη, σχετικά με το ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την οποία εκπροσωπώ, είναι αρνητική στην έγκριση για την κατασκευή του ποδηλατοδρόμου στην Κατερίνη θέλω να επισημάνω ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι αναληθείς και ανυπόστατοι.


Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στην τοπική μας κοινωνία, ιδιαίτερα στο σημαντικό αυτό θέμα, γνωρίζουμε στους πολίτες της Πιερίας ότι όχι μόνο δεν ήμασταν και δεν είμαστε αρνητικοί, αλλά, απεναντίας είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του συγκεκριμένου έργου υψίστης χρησιμότητας, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις μέχρι τώρα ενέργειές μας.


Οι Υπηρεσίες της Π.Ε. Πιερίας συνέδραμαν θετικά από την πρώτη στιγμή προς την πληρέστερη εκτέλεση του έργου, με παρατηρήσεις και βελτιώσεις ως προς τη μελέτη, όπως και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς επεσήμαναν, και μάλιστα συμφωνημένες με το Δήμο. Οι βελτιωτικές προτάσεις μας έτσι και εγκρίθηκαν και από την έδρα της Π.Κ.Μ. (ΑΔΑ 6ΔΨΔ7ΛΛ-Η06) και είναι ήδη έτοιμες από την πλευρά μας για τις περαιτέρω ενέργειες του Δήμου Κατερίνης.


Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύονται αδιάσειστα και έμπρακτα από την Π.Ε. Πιερίας και τα θέτουμε στην κρίση όλων για την αποκατάσταση της αλήθειας και του περί δικαίου αισθήματος, χωρίς να μας αφορούν τα κίνητρα από τα οποία προέρχονται τα περί του αντιθέτου ισχυριζόμενα.



Η κριτική είναι πάντοτε καλοδεχούμενη και θεμιτή, η αναλήθεια όμως όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !